Search results

Loading Google Results...
  1. otosan

    Panic Crucial P1 nvme IONVMeFamily-470.40.4

    The issue is with the 188 bootrom indeed. You gonna need to try to downgrade your EFI by manually blessing the previous bootrom version. The panic happen with almost any adapter and any ssd brand. Curse you apple
  2. otosan

    [solved] 99% Working Yosemite. Still can't manage to path battery on DSDT

    Sorry, was jumped too fast. So, it actually working, the battery status. But the capacity is incorrect, somehow it only detect my battery as a 523 mAH meanwhile it was supposed to be 7,166 mAH (86 wH) - causing the percentage drop down so fast and say that i got low battery. any idea...
  3. otosan

    [solved] 99% Working Yosemite. Still can't manage to path battery on DSDT

    [Need Help] 99% Working Yosemite. Still can't manage to path battery on DSDT Thank You, Got it fully working now!
  4. otosan

    [GUIDE] Alienware M15X - 100% Working 10.8.5, SpeedStep, FullAcell Graphics & Native Airport

    My Yosemite build is here : http://www.tonymacx86.com/yosemite-laptop-support/187166-need-help-99-working-yosemite-still-cant-manage-path-battery-dsdt.html#post1211125
  5. otosan

    [solved] 99% Working Yosemite. Still can't manage to path battery on DSDT

    Hi All, so i manage to install an almost perfectly working Yosemite 10.10.5 on my Alienware 17 with this spec : i7 4700 QM 16 GB DDR 3 1600 Mhz GTX 770M - 3GB 2 SSD + 2HDD My installation step is using Unibeast to create Clover based installation disk using "Yosemite Install App"...
  6. otosan

    Sudden Shutdown when on Battery. Run fine when plugged

    Sorry for late reply, Here's my full step by step installation back in 10.8.5 (i upgrade to 10.9.5 using combo update btw)
  7. otosan

    Sudden Shutdown when on Battery. Run fine when plugged

    My installation was quite straight forward, Unibeast, continue with Multibeast + other specific kext for my notebook, like for bluetooth & elses. i remember back in 10.9, my battery is fine. But since the old battery died, i stop using battery. i was then already update my OS up to...
  8. otosan

    Sudden Shutdown when on Battery. Run fine when plugged

    So, i got a perfecly working hackintosh laptop, the only problem is, it can't boot into OS when on battery, but boot and running fine when plugged to AC. the battery & board is fine, i can tell this because i can run it on battery up to the bootloader menu. And it can stay there...
  9. otosan

    [Graphic Issue] Yosemite Installed Fine on Alienware M15X - Graphic still an Issue

    manage to fix the graphic, but now it takes very long time to login the system, (actually it take sforever to login after entering password) is there a way to bypass login screen?
  10. otosan

    Asus G53/73 JW with GTX 460M graphics cannot boot to installer (black screen)

    Hi, your specs are actually similar like mine, how do you get the GTX460M working? may you share your smbios & org.chameleon.plist ? and maybe your specific kext? i cant get the full resolution on my Alienware M15X with same graphic card
  11. otosan

    [Graphic Issue] Yosemite Installed Fine on Alienware M15X - Graphic still an Issue

    Hi, so i managed to install Mac OS X Yosemite on my Alienware M15x Laptop without any trouble, simply following the unibeast guide and my previous experience installing ML & Mavericks on the same laptop, most of the thing work directly post installation, but the main issue is the...
  12. otosan

    Kiwi's 20" iMac i5

    Man, this is beyond my imagination, all those electronic mods O.o
  13. otosan

    Mac for alienware

    Check the thread i posted several months ago, I'm running a perfectly working Mac OS X 10.9.2 Mavericks on my Alienware M15X
  14. otosan

    NVIDIA CUDA Driver Update To 6.0.37

    Works fine, GTX460M
  15. otosan

    Nvidia Hardware Acceleration Issue After Mavericks

    Okay, well, kinda solved the issue with SMBIOS MacPro 3,1 CPU Power Management workin fine as well as Graphic Power Management Haven't do any benchmark yet, but i guess everything running well
  16. otosan

    Nvidia Hardware Acceleration Issue After Mavericks

    So i have tried others solution by changing the smbios, problem is, with iMac SMBIOS, i lost CPU states, it can't get to highest clock and just stay at lowest with MacPro 5,1 , CPU states stay, but the GPU stuck at midle clock, although the HW accell error is gone, tried editing AGPM...
  17. otosan

    App Store Problem

    No, no, i'm not the thread starter, ahahaha. I have ethernet, while TS not, i only come read his issue & try to put some discussion based on what you stated in your reply, i also faced his problem but then solving it by installing ethernet kext. But TS issue is : hi has no ethernet at...
  18. otosan

    App Store Problem

    i don't think that enabling internal wifi will fix this, after i update to mavericks, i forgot to install AppleIntel1000 kext so my LAN is off, but i still have working internal WiFi (not USB) but the App Store experienced same issue : unknown error after i re-install my kext, everything...
  19. otosan

    How do I know which kexts to install from Multibeast

    Using multibeast, choose drivers and then audio, choose from the list down the one that match your audio chipset, it will automatically patched the AppleHDA alternatively, u can use VoodooHDA, but this is only for last resort if the 1st option above is not working.
  20. otosan

    How do I know which kexts to install from Multibeast

    You can simply put the flag in the boot.plist so u don't have to keep type it on every boot put this as kernel flag in boot plist : GraphicEnabler=yes npci=0x3000 no need for -v and -x if you already able to boot normally... but if you still need to use -x even when boot using USB, mean...
Top