Search results

Loading Google Results...
  1. KS1771

    Random Prohibit sign especially on System reboot Z390 Mojave!!!

    On occasional restarts , the Prohibit sign appears .Then have to restart , one or two times before successful entry into OS . Is it because I need to make a Custom USB aml for the board . Presently on a Z390 Aorus Elite .Have seen the same with the Z390 Aorus Master .
  2. KS1771

    FCP X Crash when IGPU is enabled !!!

    Dear Guys Have a otherwise stable install of 10.14.5 on a Z390 UD board and the 8700 processor . Works perfectly . Except for FCPX . When IGPU is enabled in the BIOS FCP X carshes on boot . But it works fine when I set the Primary graphics as IGFX in the BIOS ; but then the display does not...
  3. KS1771

    GIGABYTE X79 UD5 ... No boot device error with Clover USB/HDD...

    Dears Need your help and support . The Gigabyte X-79-UD5 has a UEFI Bios but does not boot from Clover /Hi Sierra USB or SSD . Shows Reboot and Select Proper boot device .Really frustrating , not to be able to get across this hurdle . Please Help !!!
  4. KS1771

    Boot Error Z370 A PRIME with Sierra !!!

    Please shed some light on this error on the Asus Z 370 A Prime while booting from the Bootable Sierra USB and when trying to boot from an SSD working perfectly with the Giga Z370 Aorus UG Motherboard !!! HELP !!!
  5. KS1771

    4K @ 60HZ ..... Display port to 4K HDMI Adapter

    Dear Guys Need you VALUABLE inputs on this case .... 4k @ 60 Hz works neatly in 10.12.6 over Display Port and a 4k LED Computer Monitor . So I expected the IO GEAR 4K Display Port to Active HDMI adapter to do the trick with my 4K Television .... but the experiment failed . Any Tech inputs on...
  6. KS1771

    ALC 1220A no Audio ... Asus ROG Z270 F Gaming ... 10.12.5 ...

    Ran Multibeast 1220A Audio for ROG from Multibeast 9.1.0 , selected 200 series audio ; device appears in System report snd shows up in System Preferences but no audio from Green port , or any port for that matter !!! Help !!!
  7. KS1771

    Plugging out USB Device turms System on !!!

    Dear Guys , My system is on Mac OS Sierra ... Z Z170 D3H Board and 6700 Processor . System works perfect ... Except that after it has shut down , unplugging a USB device from any USB port turns the System back on .... !!! Any suggestions / solutions ?
  8. KS1771

    Guide Please : Dual Boot : El Capitan and Win 7 on same SSD ....

    Dears Could someone who has succeeded ..... please post a Guide for Dual Boot of El Capitan and Win 7 ... from a single SSD ... !!!
  9. KS1771

    Irritating Yosemite Freeze ....

    Dear Guys , We have been using 10.8.5 ....and Mavericks smoothly .... But this dreaded Yosemite Freeze is still haunting me ..... We are "Multibeast Guys " ..... but I feel really insulted when the forums here say that installing with Clover fixes the Yosemite random freeze ..... Dear...
  10. KS1771

    Random Freeze issue .... 97 Chipset and Yosemite ....

    Dear Guys , I have been seeing lately that a lot of users are complaining about the System Random Freeze issue in Yosemite when installing with the Tony Mac (Unibeast /Multibeast) method . According to a lot of users , the freeze issue is getting solved by installing with Clover . Should...
  11. KS1771

    Dual monitor freeze - color wheel - just before desktop ... 10.8.5 ....

    2 DVI monitors connected to DVI and HDMI (WITH ADAPTER) to onboard HD4600 .... Processor is 4670 ... Board is the Z87D3HP and another one with H87 D3H .. OS os 10.8.5 Supp Update .... System boot stalls showing colour wheel just before desktop appears .... Help .... URGENT .....
  12. KS1771

    Geforce 210 1GB slows Mavericks boot like crazy .....

    Dears , Using the Nvidia 210 Graphics card in Mavericks ... boot time is super slow .... I am using an SSD as boot drive .... Replacing it with a GT 640 or using the onboard Graphics solves the issue .... HELP ...................
  13. KS1771

    Nvidia geforce 210 slows down mavericks boot .........

    Dears , Any solutions to 210 compatability ...... Using the 210 slows the boot up processs like crazy .....
  14. KS1771

    GA Z77X UP5TH Shutdown problem after 10.8.3 update .... Helllppppp ....

    Dear Guys , I am using a UP5 TH with a 3770K processor which was running perfect with 10.8.2 .. After updating to 10.8.3 , the system restarts automatically after shutdown .... HELLLPPPPPP !!!!!
  15. KS1771

    X 79 UD5 .....Problem ...problems.....Is it fit for a Customac ??

    Dear Mac Man , The X 79 UD5 Board and 3930K processor combo is a real pain...with 10.8.2 .... Even getting to the Apple Logo .... during install ...is tough ... Please provide a Guide for this mobo since it is in the Customac List ... PLEASE /KINDLY setup a unibeast for the X79 UD5 , and...
  16. KS1771

    Cuda missing on restart !!!! Help !!!!

    Dears , GT640 - 2 GB / GTX 650 1 GB Crds working beautifully in 10.8.2 now Out of Box . GE=NO . Updated NVIDIA Drivers . Installed latest Nivida Graphics Drivers FOR 10.8.2 and CUDA 5.0.36 . CUDA Z detects GT640 and 650 (in 2 systems) .... PERFECT ..... But on reboot , GT640...
  17. KS1771

    GT 640 CUDA Missing on restart in 10.8.1 !!! HELP !!!

    Dears , ZOTAC GT640 2 GB working beautifully in 10.8.1 OOB . Installed latest Nivida Graphics Drivers and CUDA 5.0.24 . CUDA Z detects GT640 .... PERFECT ..... But on reboot , GT640 is not detected by CUDA Z /other CUDA enabled Apps !!!! HELP !!!!!!
  18. KS1771

    ASUS DSDTs MISSING !!!

    Dear All , 2 days back I saw a ton of ASUS mobo DSDTs here in the DSDT database .All suddenly seem to have vanished !!! Anybody else noticed ? Will they be re posted .....
  19. KS1771

    PRO TOOLS !!! KERNEL PANIC IN LION !!!

    I tried installing Pro Tools 10 on the Gigabyte H55 M S2V ,with Chimera 1.7 ,OS 10.7.2 . Kernel Panic came up with the screen showing "PCI Parity error" after the grey screen of death !!! Really crazy !!! Everything including the Pro Tools Highest End HD Accel PCI-E cards work beautifully in...
  20. KS1771

    PRO TOOLS ISSUE WITH CHIMERA 1.6 !!!

    Restarting after installing Pro Tools 9 or 10 in Lion causes Kernel Panic with a Digidal.kext causing it . Someone was reporting that installing with Multibeast 3.8 (Chimera 1.4) solved the problem . So please sort out the problem in 1.6 regarding this issue . A lot of us guys use our machines...
Top