Search results

Loading Google Results...
  1. Gordo74

    Asus Z97-A Thunderbolt Big Sur

    Solved: enabled VT-x and VT-D in the BIOS and disabled “DisableIoMapper” in OC Config. Hot swap doesn’t work, but that’s not needed for my uses. Just happy to have it working.
  2. Gordo74

    Asus Z97-A Thunderbolt Big Sur

    Hi All, I upgraded my Z97-A with my Thunderbolt EXII from 10.11 to Big Sur and changed the boot loader over to OpenCore 0.7.3 in the process. However, my Thunderbolt 2 stopped working. It was working under 10.11 but on a cold boot only with no hot swapping. Now, if the device is connected at...
  3. Gordo74

    AMD 5700 XT crashing

    I agree - if you've replace the motherboard, PSU, and it happens with multiple GPUs - I have some bad news - it isn't the GPU. A new GPU will *NOT* solve your issue. More than likely either RAM (Run Memtest for 24 hours), CPU, or your SSD going bad - it does happen, albeit rare.
  4. Gordo74

    AMD 5700 XT crashing

    Ah, good jog of memory. I had a Seasonic 550w PSU that I had to upgrade to a 750w unit when I got the 5700XT. These things are hungry cards.
  5. Gordo74

    AMD 5700 XT crashing

    No way to answer your question - would be pure conjecture. Just sharing what stabilized mine. Is there any warranty left on the card? May want to try an RMA.
  6. Gordo74

    AMD 5700 XT crashing

    FWIW, I bought another 5700XT and had the same crashing problems until I changed those BIOS settings. So, buying another one in this market may just lead to further frustration. I never used AGPMInjector with it.
  7. Gordo74

    AMD 5700 XT crashing

    I enabled these 3. • PEG ASPM (Default: Auto) • PCIe ASPM (Default: Auto) • PCH DMI Link ASPM Control (Default: Enabled)
  8. Gordo74

    AMD 5700 XT crashing

    I had this issue. I found turning ON PCIE power management in the BIOS solved it.
  9. Gordo74

    [Solved] Random reboots - (High) Sierra

    While I agree that is the eventuality, until GPU performance is better than a 5700XT, viva hackintosh.
  10. Gordo74

    [Solved] Random reboots - (High) Sierra

    Not sure if anyone is still watching this thread, but ran into the same issues and they were as elusive as the OP's. Thought my PSU was going bad (10 yrs was a good run), then video card, but after swapping both, the issue persisted. The video card was the only thing I changed on my Z370 board...
  11. Gordo74

    Stork's Thunderball II Build: ASUS ProArt Z490 Creator (Thunderbolt 3) - i5-10400 - AMD RX 580

    Thanks for the shout out Storko! Great write up, as always.
  12. Gordo74

    OpenCore 0.6.3 & Fusion Drive

    TBH, probably lots less hassle buy a new SSD at whatever size you want
  13. Gordo74

    Apple Previews macOS 11.0 Big Sur - Available Fall 2020

    I do believe you BOTH misunderstand. It was stated that their entire lineup would transition within the next couple of years. Sorry, but while the pro models will more than likely be the last to move to ARM, they will move indeed.
  14. Gordo74

    RX 580 display working in Mojave but not Clover menu

    To the sleep question - I have not hacked the 9020 for MacOS, speaking from experience turning them into little gaming machines for the family to play VR together across the country on. To the output question - I find the card defaults to the DVI or HDMI output over the DP's.
  15. Gordo74

    RX 580 display working in Mojave but not Clover menu

    Set default as Radeon in the bios and it will display boot/clover on the 580. Source: Have many 9020 MT's
  16. Gordo74

    macOS 10.15.1 Update

    Just reporting in. With my MSI RX 570 8GB, I never needed WEG before. I needed it post update, much to the sadness of me having to pull the card to boot with intel graphics to install the kext.
  17. Gordo74

    << Solved >> ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Done. Found the difference. My old config was set to 0x3EF verse the stock 0x3... not sure why that would have thrown this error, but I'm back up and running. Thank you much.
  18. Gordo74

    << Solved >> ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Bah, will cause a SMBIOS mismatch and be hell on iCloud, but hey, working is working. Will try and report back.
  19. Gordo74

    << Solved >> ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Attempted after this post - same issue.
  20. Gordo74

    << Solved >> ACPI Exception: AE_NOT_FOUND

    Hi All, Rebuilding my wife's machine to use an i3 8100. Made a 9.1 UniBeast stick just in case. Set the BIOS variables to what I believe to be correct (AHCI SATA mode, VT-D off, CSM attempted both on and off). Her old install was using the bone stock config + SMBIOS + audio and ethernet kexts...
Top