Search results

Loading Google Results...
  1. MacVideoPro

    Lenovo M93p HD4600: no graphic display and can't inject EDID

    Hello all, I have a Lenovo M93p with an Intel Q87 chipset and an i5-4460 processor. I did a fresh install of High Sierra 10.13.6 (Unibeast) and post install with Multibeast, everything works… except the screen. Unless I prevent the AppleIntelFrameBufferAzul.kext and...
  2. MacVideoPro

    [Solved] Boot stalled at Gigabyte splash screen

    Hello All, I understand that this issue (Boot stalled at Gigabyte splash screen) may not be Hackintosh specific, but I got to this point by working on the EFI settings of my triple boot hackintosh and this is the 2nd motherboard I "brick" in that condition. So here is the story: I have been...
  3. MacVideoPro

    Guide: Gigabyte 9-series H97-D3H with core i5-4460 3.2 GHz

    Prior to the actual Mac OS X Mavericks install, I upgraded the motherboard to F5 BIOS and changed BIOS the settings to: optimized defaults, VT-d disabled [1’] (may not be necessary) Installing Mavericks on an Gigabyte 9-series H97-D3H motherboard [30+ minutes] 1. Created...
  4. MacVideoPro

    Multibeast 6.4.1: AppleIntelE1000e.kext v3.1.0 bug and fix

    Hello, After a fair amount of testing and research, I can confirm that there is a mistake in the AppleIntelE1000e v3.1.0 kernel extension installed by Multibeast 6.4.1. While Intel's onboard networking seemed to work on my Gigabyte 9-series H97-D3H motherboard, under certain circumstances it...
Top