Search results

Loading Google Results...
  1. currymac

    Moving To a Real Mac

    After many years I decided to move back to a real Mac. I booted it up, allowed Catalina to install and then migrated my user account from my Hackintosh via a Time Machine Backup. It seems that some Clover stuff must have been migrated too because I now have a number of issues. In particular...
  2. currymac

    Post Hackintosh Problems

    This may be an odd place to ask, but I have what I think is a Hackintosh-related problem... on a real Mac. After 0ver 10 years of using Hackintoshes I finally purchased a new Mac mini. After setting up the OS I imported the user account from my Hackintosh via a Time Machine backup. It went...
  3. currymac

    Upgrade to 10.15.2

    My 10.15.1 installation is working perfectly but I still can't upgrade to 10.15.2, either from System Preferences or via the downloaded updater. The update starts then my hack reboots right back into 10.15.1. Clover shows a .data choice but if you choose it, it goes to a black screen with white...
  4. currymac

    Catalina Oddities

    So here's a strange one. I have successfully upgraded to Catalina with the exception of two odd behaviors. I can't upgrade to 10.15.2. It starts the upgrade process but when it reboots to continue upgrading it just boots back into 10.15.1. Clover won't boot to -data. I've tried both via System...
  5. currymac

    New Build... and some problems

    I took my heart in my hand and upgraded my 6 year old Hackintosh yesterday. Quite a leap from Haswell! Everything except Wifi seems to be working, but there are some odd behaviours. I have internal graphics enabled but not used. I have 2 monitors, both Dell. My 24" is connected via DVI to the...
  6. currymac

    Catalina Installation USB

    I see there is no UniBeast for Catalina and no guide to installing Catalina from a USB. Do we just use the Mojave version? Just curious.
  7. currymac

    No Wifi after Catalina Install

    I have had a BCM4360-based PCI card installed for several years. It worked perfectly under High Sierra and Mojave but after upgrading to Catalina it's a No-go. Wifi shows up in the menu bar and in the Network system pref. It even shows as "on," but it won't turn off and it doesn't detect any...
  8. currymac

    Black Screen after Catalina

    I have a XFX RX-570P8D video card that worked well with Mojave. Not perfect, but well. It was properly identified but hiccuped once in a while. I upgraded Clover and did a direct install of Catalina. The install completed successfully but I got the dreaded black screen at the end of the install...
  9. currymac

    10.14.4 No Wifi

    When I upgraded from 10.14.3 to 10.14.4 I lost my wifi. It says "WiFi No Hardware Installed." I just did the standard software update via System Preferences. I have an approved PCIe card from the Buyer's Guide and it's worked perfectly for a couple of years until this week. I saw a posting about...
  10. currymac

    Final Cut and iMove won't launch

    I just did the latest Mojave update and latest Multibeast and once again the two apps both crash on launch. As a side note, I have never been able to get DisplayPort to work on my video card either, just DVI and HDMI. Don't know if that has anything to do with it. I have had both apps working in...
  11. currymac

    Can't Boot from M2 Drive

    I have High Sierra successfully installed on an M2 SSD on my HP 840 G1. The laptop boots perfectly to Clover on my USB and I can then move to HS on the SSD. I've done a post install of Clover to the SSD but when I try to boot to it I get just past Clover and the laptop keeps rebooting. I can...
  12. currymac

    Can't Get To High Sierra Installer

    I have had a perfectly running Hackintosh running 10.13 and all updates, since it was released, however it was built on updating since Yosemite and was starting to get sluggish. I decided to do a clean install. I downloaded the latest UniBeast and MultiBeast and installed them on a 32mb flash...
  13. currymac

    Multibeast 9.1 Install Failure

    This is the first time a Multibeast update has failed to install. I have tried repeatedly, including just trying to install the Quick Start alone. Here is the log file from the most recent attempt. 05/09/17 08:03:57 - Starting MultiBeast 9.1.0-20170501 05/09/17 08:04:17 - Installing...
  14. currymac

    Updating Multibeast

    When you update Multibeast do you have to mount your EFI petition before running the updater? I'm never sure about that hidden partition and I've never seen a definitive answer about when you have to mount it.
  15. currymac

    Aperture Unusable

    I successfully upgraded to El Capitan yesterday. It was easy using the new Unibeast with Clover and everything is working perfectly... except for Aperture. When I launch Aperture it loads perfectly, showing my library and my thumbnails, however when I click on ANY thumbnail to go into edit mode...
  16. currymac

    Freezes after about 5 minutes

    For the last 8 months, if I boot from my internal drive everything comes up perfectly but after about 5 minutes the computer freezes. If I boot from my UniBeast disk and then select my internal drive everything's fine. I keep hoping the latest version of Multibeast will fix the problem but it...
  17. currymac

    Clover Install Keeps Rebooting

    I tried installing Clover over an existing, working Yosemite 10.0.2. On completion everything seemed to work perfectly for about 1 - 2 minutes, then the computer rebooted on its own. So I did a clean install of Yosemite. The install went without a hitch and everything worker perfectly. Then I...
  18. currymac

    Still no-go with Unibeast 5.0.1

    I'm trying to install to a gigabyte EX58 board. I have no problem making Unibeast on a 60GB USB hard drive. It gets to Chimera where I enter GraphicsEnabler=yes it then gives me the grey screen with apple logo and progress bar. At approx. 1/3 across the display goes black and then sleeps...
  19. currymac

    Graphics Problem with Apple Aperture

    I just completed a major upgrade to a Haswell i7 on a GA-H87-D3H motherboard. Can't afford a new graphics card so I'm using my old GTS250. It works perfectly EXCEPT for Viewer mode in Aperture. Photoshop and Lightroom are fine, as is thumbnail views in Aperture, but when I switch to full screen...
  20. currymac

    SSD Help

    I have my system on an SSD and my user account on a HD. I just cloned my SSD to a larger one. When I boot to the new SSD it can't find my user account, or at least it won't access it. Instead of automatically logging in it goes to the log in screen it shows my account and accepts the password...
Top