Search results

Loading Google Results...
  1. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thank you! I will try to go with SX 8200 Pro.
  2. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I removed NVMeFix.kext, but the panic still persists. When I removed my nvme driver physically, the pre-installer successfully loaded to the install menu.
  3. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tried to install one more time to see detailed info about this panic and that's what I've got: *** Panic Report *** panic(cpu 0 caller 0xffffff7f8dc05b30): nvme: "Fatal error occurred. CSTS=0xffffffff US[1]=0x0 US[0]=0xd VID/DID=0x2263126f . FW...
  4. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Should I disable my NVMe drive during the check?
  5. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I meant I have external drives like Lacie 4tb or WD my passport ultra. Should I try them via USB 3?
  6. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Unfortunately I don't have any other ssd or nvme. Is it possible to use external HD's to check this issue?
  7. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Here's all I have: CPU - i9-9900k MB - Z390 Designare GPU - SAPPHIRE RX580 8Gb PULSE [11265-05-20G] Cooler - Dark Rock Pro 4 RAM - G.Skill AEGIS CL16 x2 Power Supply - be quiet! PURE POWER 11 700W HD - SSD Toshiba SATA III 4TB NVME - WD Black sn750 500gb m.2 2280 Wifi/Bluetooth - FV-HB1200
  8. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Followed all your instructions, but the panic still occurs, nothing changed Any other recommendations?
  9. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ Hello again! :) I've purchased RX580 Pulse, re-created install USB using the instruction from the post#1, but faced panic during running the installer - it's in the screenshot attached. What do I need to change in the config or EFI folder to make it work? Thank you in advance!
  10. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Will be Sapphire AMD Radeon RX 580 PULSE OC Lite [11265-67-20G] appropriate for hackintosh installation?
  11. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Okay, got you. Thanks for your time and efforts! p.s. what exact model of RX 580 would you recommend?
  12. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tried new config, stuck at the same place but logs changed a little bit
  13. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Nothing changed, stuck on the same screen - this is the last logs displayed from verbose mode. I also got the full video record with all logs, if it can be helpful
  14. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Still got freeze on the screen with apple logo
  15. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks! I will try and let you know how it went
  16. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    With the new config the boot process freezes on the moment presented on the screenshot
  17. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I'm trying to start the installation procedure
  18. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tried your EFI folder, but got stuck in the same place, displayed on screenshot in my earlier post. Is there anything else I can try?
  19. vitilius

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tried the Suggestion 1 you provided, but still no luck :( The installation freezes on the very beginning - i've added screenshot of this moment. Also posted my config and EFI folder in case I made mistakes during its creating. Are there any other possible reasons i'm facing this issue?
Top