Search results

Loading Google Results...
  1. Bingdotcom

    Boot loop after updating Clover

    Hello! I haven't been able to update clover since r5121 Ever since then no matter what I do it just boot loops. i've tried swapping out all my old and new drivers, but no luck Attached is a working and non working updated efi, if anyone see's anything wrong please let me know ! :-) It's...
  2. Bingdotcom

    Blutooth Recognized but "Not Discoverable" & "Not Connectable" BCM94360CD

    Hello, i've finally wrapped my head around Mapping the USB, and i'm nearly satisfied with my USB map. Now that my USB2.0 Connecters are working properly i've finally been able to get the Bluetooth chip recognized, but something is wrong. My bluetooth "Address" is all zeros i cannot discover or...
  3. Bingdotcom

    Gigabyte z390 Aorus Pro Wifi Internal USB connectors not found

    Hello, i'm still tuning my build and i've added a WiFi/Bluetooth card recently. Wifi has been working great, right out of the box. but i have no Bluetooth detected. i believe i've done somthing wrong, i dont see the usb2.0 ports listed, although my case usb is plugged into port 1 and seems to...
  4. Bingdotcom

    Gigabyte z390 Aorus Pro Wifi Internal USB connectors not found

    Hello, i'm still tuning my build and i've added a WiFi/Bluetooth card recently. Wifi has been working great, right out of the box. but i have no Bluetooth detected. i believe i've done somthing wrong, i dont see the usb2.0 ports listed, although my case usb is plugged into port 1 and seems to...
  5. Bingdotcom

    Intel UHD 630 igpu acceleration not working, i7 9700 k, Mojave 10.14.6

    hello all! Recently i FINALLY got my hackintosh booting, using uni/mutibeast, but i can't get the Intel UHD 630 igpu working. Graphics are only using 7mb A moderator already tried to help out on another thread i started, by sending some modified EFI folders. but they either didn't help, or...
  6. Bingdotcom

    Mojave 10.14.6 Clover install/EFL issues, SOS ! Gigabyte z390 Aorus Pro WiFi + i7 9700K

    Hello everyone! i'm quite new at this so i've been nervous to post anything without putting the work in, but i feel stuck !! trying to install vanilla Made bootable USB drive with terminal command, then installing clover v2.5k r5070 bootloader to it. My BOIS settings should be all at the...
Top