Search results

Loading Google Results...
  1. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Thank you @Inqnuam ! Glad to help out!
  2. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Steps complete. Still nothing in Menu bar. Attached Activity Monitor screenshots
  3. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    OK, great. One question, should I uninstall the application first per your earlier directions, then run this command? Or run the command with the application installed?
  4. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Did not see those process running. See attached.
  5. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    I tested this on my Macbook Pro and it works fine.
  6. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    I do, should I install on another machine?
  7. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    HI @Inqnuam. I have tried to install HackinDROM several times and still not able to get the application to show up in my Menu. Is there anything else I can try? I followed your instructions each time.
  8. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Tried it again with the same results. Attached is screenshot of my system
  9. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Still having the same results. Had a notification message prompting me to allow system notifications, other than that, still not showing up in my Menu Bar.
  10. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Still having the same issues.
  11. jeff.m.ruth

    HackinDROM App for OpenCore EFI Creation and Update

    Hello, trying to get the HackinDROM to start to go through the OC process, but cannot get the app to show up in the menu bar. Checked the Security and Privacy to allow app to run, but it's not showing up to allow. Anything I should try here? I can see the application running in the Activity Monitor.
  12. jeff.m.ruth

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Awesome! I am going to set-up an Apollo UAD device to my set-up, did you do the Thunderbolt flash to your system or does it work as is?
  13. jeff.m.ruth

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    No, thank you! Most of the errors were my fault. I did do the BIOS reset a couple weeks ago when I first started, but I figured I would go back to the beginning and start fresh. I still need to upgrade to Big Sur, which I can reference you mini-guide.
  14. jeff.m.ruth

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ UPDATE: I reset all my BIOS setting from scratch, re-did the OC 0.6.6 USB boot stick and was able to boot macOS. Weird. Going to do a couple more reboots before moving EFI folder to internal SSD.
  15. jeff.m.ruth

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks for your assistance. No Corsair devices attached. Other than making sure CFG Lock is disabled, anything else I should check in BIO's settings? Should I follow your initial recommendations in original build post?
  16. jeff.m.ruth

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hi @CaseySJ Unfortunately, still having the same issue. macOS is not loading, stuck on logo at beginning of the progress bar. I ran two different tests: 1. Used OC 0.6.6 with the recommendation above, no luck. See screenshot of log (IMG_1636). 2. Used the test OC 0.6.5 version, no luck. See...
  17. jeff.m.ruth

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Attached. Labeled each folder w/ Clover and 066(OC).
Top