Search results

Loading Google Results...
  1. amsivi

    No sound and network after backup restore - please help

    I had a disk failure on my system disk macOS Mojave, luckily - I have a mirrored disk setup that I can restore from. When I restore from my mirrored SSD to the new system disk Samsung 970 Evo Pus M.2, Everything goes well and the system is restored with full functionality. But after...
  2. amsivi

    Sleep issues with mac Mojave update 10.14.3

    Hi, Thanks for your help cowcowpod - the pmset -g log | grep -y "sleep failure" had no results - but the pmset -g log | grep -y "wake" commando had a lot of output below: 2019-08-12 00:03:58 +0100 Assertions PID 78(powerd) Created InternalPreventSleep...
  3. amsivi

    Sleep issues with mac Mojave update 10.14.3

    Hi, I Have updated my mac from Mojave 10.14.2 to 10.14.3 and the computer no longer sleeps. It basically starts the process to sleep and just after turning off it immediately turns on again with full fan cooling. I have attached the contig file My build is: Motherboard: GA-Z170X-UD5 (rev. 1.0)...
  4. amsivi

    [GUIDE] Jerivalu’s Build: Fresh 10.11.5, Z170X-UD5 TH, 6700k, Intel HD 530, Thunderbolt, Dual Boot

    I have an issue with 10.11.5 Mac System recognising how much Ram is installed. I have installed 2x8GB Crucial Ballistic Sport LT DDR4 (16GB) as recommended by Tony Mac Buyer's Guide. But the system can only see 2x4GB (8GB), Its quite strange as its half of the total ram - is there any fixes for...
  5. amsivi

    Z170X-UD5 + i7 6700K + 16gb El Capitan

    Hi i did this during installation when it got to the error line and it made no difference
  6. amsivi

    Z170X-UD5 + i7 6700K + 16gb El Capitan

    Hi P1LGRIM Thanks for that advice, I booted in verbose mode and this is the last line before it goes into gobbledygook: **** [IOBluetoothFamily][SerachForTransportEventTimeOutHeader] -- Missing Bluetooth Controller Transport! screenshots attached:
  7. amsivi

    Z170X-UD5 + i7 6700K + 16gb El Capitan

    HI Guys Im looking for some help with installing El Capitan on my new rig which i used tonymac's buying guide to put together. Basically the system starts booting from the USB Unibeast drive, gets to about 70% and displays a error mark (circle with a line through it) any help with whats...
Top