Search results

Loading Google Results...
  1. HenryM

    [HOW TO] Custom entry in OpenCore to boot Windows

    Sorry...can be deleted.
  2. HenryM

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Where do you get the data from? These aren't shown in IOReg for me. Especially the data for efiversion and rom. I'd like to try this for a Sapphire RX590 SE 8GB.
  3. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    Ok, I was able to solve the problem by creating my own SSDT-DMAR.aml, and I think it's because we use different BIOS versions. (I’m using F20.) Now everything is working fine and i can boot into Windows. In the screenshot you can see the differences between our dmar-files (left is yours, right...
  4. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    @CaseySJ Thanks, enabling AppleVTD is working fine, but unfortunately loading the SSDT-DMAR.aml breaks the Windows boot for me. :(
  5. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    It's not from me. Credits to badbrain from a german forum.
  6. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    Ok...then here again: @CaseySJ Found this and tried it. It's working for me in Big Sur 11.5 beta:
  7. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    Hey, why has my post been removed?
  8. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    I've tried out the new BIOS for the Vision D (20b) and it did not work well for me. Sleep is working perfectly for me with the 20a BIOS, but with 20b it just doesn't. The computer always wakes up again, immediately.
  9. HenryM

    Gigabyte Z90 Aorus Master - Internal usb sleep problem

    Hello @JimmakoS , would you please share your OC-EFI for comparison, i've got some trouble with the aorus master build.
  10. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    There’s no need for spoofing a CPU ID for Catalina since version 10.15.5 and for Big Sur since public beta 3 / developer beta 6.
  11. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    Ok, i‘ve removed the CNVi WIFI Bluetooth card and now all NVMe SSDs run with x4.
  12. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    Thank you for your answer. The bottom PCIe Slot is empty in my System.
  13. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    Hello, i‘ve a RX580 in the first PCIe Slot (runs with x16 and should stay as it is), a Fenvi in the short x1 PCIe Slot and three NVMe SSDs (all in the M.2 Slots). Now the NVMe SSD in the lowest Slot only runs with x2. Is there a way to get all SSDs to work with x4?
  14. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    @CaseySJ Ok, this happens, when using your SSDT-TB3HP.aml. Now i've tried my old tb.aml and everything looks fine again.
  15. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    @CaseySJ I always do so, but no usb of tb.
  16. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    I have installed Public Beta 7 of Big Sur using your OC 0.6.3 folder, and almost everything works and looks fine. But now I've seen that the USB ports of Thunderbolt aren't shown up in hackintool.
  17. HenryM

    Gigabyte Z490 Vision D (Thunderbolt 3) + i5-10400 + AMD RX 580

    Does anyone else have the problem that USB drives are shown as internal drives with gray icons?
Top