Search results

Loading Google Results...
  1. jspalding

    reboot whenever rendering out of the Adobe Suite

    I've spent the last few weeks running around tonymac, insanelymac and reddit trying various suggestions but no one has my specific situation so I figured I better start a new thread. AFAIK I've updated all my Kexts and .efi's, everything else works swimmingly (audio, Ethernet, USB, etc.) and...
  2. jspalding

    Restart while rendering Adobe (premiere/after effects/ media encoder)

    running High Sierra 10.13.6 i7-8700K Geforce 1070 32GB DDR4 Ram (2x16GB RipJaw Cards) Gigabyte Auros Z370 Gaming Wifi Mobo Using the 387.10.10.10.40.105 Web Drivers for (17G65) build and CUDA 410.130 SMBIOS is iMac14,2 since I heard it was stable-ish (though I had it on iMac18,3 with the...
  3. jspalding

    GEFORCE 780 trouble with High Sierra

    Whenever I plug in my 780 graphics card and run HDMI through it, I get the infamous black screen (no signal to monitor). No Bios, no startup. My mobo speaker gives 5 short beeps which according to gigabyte is a cpu error. But without the graphics card, (HDMI into mono direct) everything boots up...
  4. jspalding

    [SOLVED] MotherBoard BIOS question

    Some background: I had an El Capitan Hackintosh build for several years (upgraded from a Maverick build). Last week I decided it's time to upgrade. I switched out the CPU, the MOBO and the memory from 2nd gen to 8th gen. I also planned to do a fresh install of high sierra since my el capitan was...
Top