Search results

Loading Google Results...
  1. boez2000

    Sleep not working, Latitude E6510(same hw as E6410)

    I'm afraid I can't solve this problem, are you?
  2. boez2000

    Sleep not working, Latitude E6510(same hw as E6410)

    Yes I'm sorry. That's my problem indeed. Speedstep check? I don't know if it works. Or DSDT patch?
  3. boez2000

    AGPM.kext loading, but it stops after ~10 switches.

    I'm 99% sure it doesn't work. From OpenGL benchses to Idle, it didn't switch. And my frequency of GPU and GPU mem is ALWAYS 405 MHz
  4. boez2000

    Sleep not working, Latitude E6510(same hw as E6410)

    there is something like dartwake. Related to my problem?
  5. boez2000

    Sleep not working, Latitude E6510(same hw as E6410)

    I can't, it resets the log because I have to hard reset the laptop, it completely freezes.
  6. boez2000

    Sleep not working, Latitude E6510(same hw as E6410)

    Didn't work, no assertions, but no sleep. I've waited ~2 mins, fan didn't turn off and lappy didn't turn into sleep mode
  7. boez2000

    Sleep not working, Latitude E6510(same hw as E6410)

    Hello, My laptop really confuses to go into sleep mode. When I put to sleep, the screen does turn off, the harddisk also but it doesn't go to really sleep mode (lights on, fan still spinning). I really don't know how to solve this.
  8. boez2000

    AGPM.kext loading, but it stops after ~10 switches.

    At system bootup, when I search for AGPM in Console it gives me for about 500 times this message: "12/07/15 21:56:36,000 kernel[0]: AGPM: updateGPUHwPstate(0, 0): fHwPstate = 0 fFB = 0xffffff800e4ef800".Then a few times switching from g-state to ..... mixed with previous message. And then, it...
  9. boez2000

    AGPM.kext loading properly, but gpu not clocking down.

    No only mbp 6,2 is patched with my VendorDevice. At system bootup, when I search for AGPM it gives me for about 500 times this message: "12/07/15 21:56:36,000 kernel[0]: AGPM: updateGPUHwPstate(0, 0): fHwPstate = 0 fFB = 0xffffff800e4ef800". Then a few times switching from g-state to ...
  10. boez2000

    AGPM.kext loading properly, but gpu not clocking down.

    Hello, After hours getting AGPM.kext loading, I was surprised by the fact it doesn't change my gpu's frequency. HWMonitor says so, and I think it's true because it is still running quite hot. It's changing G-States properly, according to Console. I attached my AGPM.kext and IOReg. I'm using...
  11. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    Even though console shows changes, I think the gpu isn't clocking down. HWMonitor says so, but my gpu isn't getting colder also, so I'm afraid HWMonitor is the boss right now. Any thoughts?
  12. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    Yes you can change log-control(in AGPM.kext/info.plist) to 1 then it shows changes in console. I know enough. THANKS FOR YOUR HELP REHABMAN!!:headbang:
  13. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    it is switching between G-States Sorry I attached the file because I couldn't get it into this post
  14. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    After fresh install, it loaded. BUT HWmonitor says that my frequency is 405 MHz, don't matter which g-state I am. Console log is switching, but my frequency isn't. Which one is right? Is it switching or not?
  15. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    I made an IOReg, could you check if IOPlatformPluginFamily.kext and ACPI_SMC_PlatformPlugin.kext are loaded properly?
  16. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    Yes I know, but which values should I use in AGPM.kext? I tried near everything but the kext does't load at all. Should I use "Mac-F22589C8" or "MacBookPro6,1" as identifier? Should I use "Vendor10deDevice0a6c"(id of my GPU) or "GFX0" because I changed it so in DSDT.
  17. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    The guide I used to install the whole system said that I had to remove IOPlatformPluginFamily.kext. I installed it again, from installer stick. If I'm not mistaken ACPI_SMC_PlatformPlugin.kext is inside that kext. But my AGPM.kext says no. Should I use "Mac-F22589C8" or "MacBookPro6,1"? Should...
  18. boez2000

    Can't get AppleGraphicsPowerManagement.kext to load!

    I changed it to GFX0(see IOreg) but it still doesn't work. Could you check if I have good value's in my AGPM.kext? I checked it with plutil, it's ok but maybe my vendor/device aren't correct.
Top