Search results

Loading Google Results...
  1. world-of-pies

    Unable to boot after running Multibeast

    Hi I'm finding Multibeast High Sierra is not working for me. I've been building haxys since snow leopard and can usually solve any problems i run into, but i've been hacking at this for a week. Unibeast is making a working H-S install (APFS) and all hardware is working after running Multibeast...
  2. world-of-pies

    Mobo doesn't recognise Clover UEFI (High Sierra)

    Hi, I have an Intel DQ77MK Mobo which is working well with OSX 10.8.5 (for legacy apps), OSX10.10 Yosemite and a slightly buggy OSX10.12 Sierra. Now I've just built a couple of High Sierra Installs - one on an SSD in HFS+ format, and a 2nd SSD in APFS format. These SSDs were blessed using...
  3. world-of-pies

    99% Success Intel DQ67SW + i7 2600 (not k)

    Success: Intel DQ67SW + i7 2600 (not k) Hi, I've been upgrading my DQ67SW from snow leopard to mountain lion and thought i'd share my progress. Everything seems to be working except for shut-down (and probably sleep). I'm hoping Rehabman can help as he has a similar mobo. Firstly, I should...
  4. world-of-pies

    Intel DQ67SW Sandybridge kext for 10.6.7

    Hi, I'm a bit new to this and i'm having a few general problems with multibeast. Firstly, I have an Intel i7 / DQ67SW motherboard and i'd like to get the on board graphics working properly. I tried the iboot + 10.6.3 -> 10.6.8 + Multibeast method but the 10.6.8 updater would KP before it...
Top