Search results

Loading Google Results...
  1. mickelsn

    [SUCCESS] Old Hack, New Tricks II - Upgrading My GA-Z77X-UP5 TH System to Catalina

    A while back, I posted how I got Mojave running on my Gigabyte-based Hackintosh that is built around a GA-Z77X-UP5 TH motherboard. This build is showing it's age a little bit, but it still serves me well. Since Catalina is past its initial release bugs with 10.15.1, I figured I'd update my Hack...
  2. mickelsn

    [SUCCESS] Old Hack, New Tricks - Mojave on GA-Z77X-UP5 TH System

    After a few years of running a GZ-Z77X-UP5 TH Hackintosh using scripts written by al3xtjames, I had maxed out at Sierra as the supporting operating system...I never did get High Sierra successfully installed. At the time I used those scripts because they supported by hardware better than...
  3. mickelsn

    Any Luck with GA-Z77-UP5-TH and Mojave?

    I'm looking to upgrade my GZ-Z77X-UP TH based installation to Mojave as a clean installation on a new SSD. I'm currently running a GeForce GTX 650 Ti PCIe graphics card, but am willing to upgrade that to a newer card if it will help me install successfully (Metal 2.0). Other HW specifics in...
  4. mickelsn

    AppleIntelE1000e 3.0.4 Crashing - "Hardware Unit Hang" Error

    Good evening...hoping this community can help with a bit of a challenge. I'm running Mac OS X 10.10.4 using Clover 3193 on a Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH motherboard. System has been very stable for a few months, no network issues through all versions of 10.10.x. Primary networking is hardwired...
  5. mickelsn

    Clover Bootload Install Does Not Mount EFI Partition Upon Install

    Good morning! I've been playing with Clover to upgrade my Hackintosh from Chameleon/Mavericks to Yosemite with working iMessage, etc. I've been installing to a spare SSD to get comfortable with the process and experiment with the right boot loader settings and kexts,etc. In doing so, I've run...
  6. mickelsn

    [HELP REQUEST] HD4000 Graphics Flickering on Gigabyte Z77X-UP5 TH

    I've finally broken down and built my first Hackintosh - first home-built computer ever, actually -- and thanks to all the help on this forum, I've got a machine that's running pretty well overall. However, I've got flickering issues using HD4000 graphics (Safari Top Sites, full screen video...
Top