Search results

Loading Google Results...
  1. k.kemic

    Battery Indicator on Lenovo T540p, 8GB RAM, i5-5210m, OC 0.65, Big Sur 11.0.1

    I started from scratch using OC 0.65 with BigSur 11.0.1 and get it working with proper display settings. EFI is attached. Working: Ethernet, Sound (ALC 292), iGPU with brightness, USB Ports Not done: WiFi - need to buy Intel AC7260 (my laptop uses BIOS v2.38 with WiFi whitelist) Not working...
  2. k.kemic

    Lenovo T540p, i5-4210m, HD-4600, 8GB Ram, GPU problem - only 7MB

    I tried all combinations with AAPL,ig-platform-id 0600260A and device-id 12040000 but it doesn't work. It crashes. I can only boot if I remove this device. Then I get graphics with only 7MB. This is my last attempt which caused crash: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist...
  3. k.kemic

    Audio problem on Acer V5-573G, Haswell, ALC-282, AppleALC, Big Sur, OpenCore

    I am trying to solve audio problem on my Acer V5-573G, Haswell, ALC-282, Big Sur, OpenCore. Everything works except audio. I've tried everything, detected PCI address by gfxutil, tried every layout for ALC-282, alcdelay, fixed HPET..... nothing works.... I am not sure, but it could be related to...
  4. k.kemic

    HP 250 G7 OpenCore EFI

    Hi All, is there anyone who successfully installed Big Sur (11.0.1) on HP 250 G7, i5 8th gen, Full HD? Could you, please, share your EFI?
  5. k.kemic

    HP Probook 450 G6 - Battery indicator (battery empty warning comes on full battery)

    Dear Community, I've managed to install macOS Catalina 10.15.2 on my HP Probook (i7-8565u, 32GB RAM). I am still waiting on the WiFi card with hopes that everything will be ok. The only annoying thing is battery indicator. It changes status from normal to red too early and doesn't warn me when...
  6. k.kemic

    Acer V5-573G (i5-4200u, 8GB RAM)- Setup OK, Full HD OK, however Intel HD 4400 7MB only

    Successfully installed Mojave 10.14.6. Graphics looks ok and obtained native Full HD resolution, no glitches. Problem is that I need OpenGL and since IGPU didn't allocate VRAM (only 7MB) OpenGL doesn't work. Tested with GLViewer. I cannot change RAM settings in BIOS and tried Framebuffer...
Top