Search results

Loading Google Results...
  1. Kidney05

    [SOLVED] Stuck on Post-Installation Boot for High Sierra on GA-Z77X-UP5-TH

    Hey everyone, I decided to try to take my El Capitan install with Clover up to High Sierra since I had heard that it's easier to update with clover. I downloaded High Sierra from the store and used this guide https://www.tonymacx86.com/threads/update-directly-to-macos-high-sierra.232707/ and...
  2. Kidney05

    Upgraded from Chimera/Yosemite to Clover/El Cap, stuck on boot loop. Boot loader works fine on my Y

    As stated in the title, I decided to do my upgrade from Yosemite and Chimera to El Capitan on my Hack tonight. My Specs: GA-Z77X-UPH5-TH GTX 760 Intel 3770k Native firewire and wifi PCI cards Safire Pro 40 sound system My steps, and the issues: Worked through the "Chimera to Clover" guide...
  3. Kidney05

    Using a GTX 760, had a working Yosemite but it seems to have broken. "Missing bluetooth controller"

    Hey everyone, Worked for a few hours last night looking for a solution and I'm still stuck. A couple nights ago I updated some audio drivers for an audio interface (saffire pro 40) and my system wouldn't boot-- it would go about halfway through the white screen with the bar-- Normally, this...
  4. Kidney05

    Upgraded from GTX 640 to 660, getting stuck on motherboard splash screen. Anyone know why?

    Hey everyone, Using a Customac Pro build, I have the dual thunderbolt gigabyte board, just got the GTX 660, have 650HX power supply, Intel 3770. Right now I'm typing from it using my old graphics card. The new graphics card stops at the motherboard splash screen, waits for a while, and then...
  5. Kidney05

    iWork and iLife won't update in Mavericks. All other apps update.

    Can't seem to figure out why these happen in Mavericks. Very frustrated, just tried messing around with Multibeast and I ended up killing my install and had to clone back an old one and start over. I've removed that Network Interfaces list and that solved my other app's problems, but this...
  6. Kidney05

    I don't have an org.chameleon.boot.plist file... I'm not sure how to install one...

    Hey everyone, I don't have an org.chameleon.boot.plist file on my hackintosh. It is not in /extras. I'm not sure how I missed it in installation, but everything works fine-- my machine boots, doesn't freeze, so i'm not sure where I missed out. I'm trying to get my screen resolutions to work...
  7. Kidney05

    Brand New Hackintosher, have a few issues on my machine

    Hey everyone,I went with tonymac's ivy bridge pro build for my first mackintosh. Here's my setup: Intel Core i7 3770k GA-Z77X-UP5-TH GeForce GT 640 Corsair Carbide 500R Corsair 650watt TP-Link PCI Express Wifi Adapter (TL-WDN4800) 240 gig solid state, 1 TB HDD So I have everything assembled...
Top