Search results

Loading Google Results...
  1. Dogman

    X299 Big Sur Support

    Hey @TheBloke I guess we're more or less on the same level of understanding ;) I'll attach my current EFI, if you want to try it for a boot. It's a really slim version based on Dortania with all ACPI edited manually. Working: - Sleep - Thunderbolt - Radeon VII - onboard Audio - USB Not tested...
  2. Dogman

    X299 Big Sur Support

    Hey @TheBloke! Can you elaborate on a few settings that differ from the Dortania guide? EnableSafeModeSlide (You: FALSE, Dortania: TRUE, Github doc: "Patch the bootloader to enable KASLR in safe mode.") I assume you don't have Kernel Panics on boot? ProtectMemoryRegions (You: TRUE, Dortania...
  3. Dogman

    Gigabyte X299X - Catalina Support

    Hey @teosoft and @robdaghost I did not have the time to write for the last couple of weeks. Sorry for that. My system is really sleeping. It takes a while till everything shuts down, but it does. Wakeup by pressing the power button or a key on the keyboard works: the fans start to spin and LEDs...
  4. Dogman

    Gigabyte X299X - Catalina Support

    I checked all tips on the OpenCore Fixing Sleep Guide. I created a new USBMap.kext with all USB ports set up. I added the SSDT-USBX.aml and even disabled thunderbolt. My system goes to sleep but does not wake. I searched a lot but I could not find a log file, which would provide more info on the...
  5. Dogman

    Gigabyte X299X - Catalina Support

    Hey @robdaghost! I'm glad to read that you'Ve managed to get sleep to work. Which OC version are you using? It's not 0.6.0, right? @teosoft I try to achieve the same as you: Sleep is kind of important for me. I tried the dolgerran configuration but it does not work for me. I got a pretty stable...
  6. Dogman

    Gigabyte X299X - Catalina Support

    Hey @dolgarrenan! Thank you for you explanation! For me, the BIOS corruption/reset/French happens, when I open the Boot Menu by pressing F12 (or F10? I forgot) to boot from my backup boot stick. I can select the OC entry but then the system reboots and I get the message. But if just boot my...
  7. Dogman

    Gigabyte X299X - Catalina Support

    hey @dolgarrenan Thank you for your answer! Let me provide some more information: I never used clover on this system. I've got one USB stick with your EFI and one with a fresh OC 0.5.9. I added the compiled RTC0 to ACPI and config.plist I enabled Above4G Decoding in BIOS I enabled...
  8. Dogman

    Gigabyte X299X - Catalina Support

    Hey guys! I just started to configure my Gigabyte X299X Designare 10G and flashed the Thunderbolt EEPROM with the file from the 1st post: Afterwards I open the SSDT-X299X-DESIGNARE10G-THUNDERBOLT-SIMPLIFIED edited the five values, recalculated the checksum and added the aml to my config.plist...
  9. Dogman

    iMac Pro 10GbE chip

    Not my info, but here you go:
  10. Dogman

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Thanks to you, I've got USB3 on my GA-Z87X-D3H running. Kext I needed to install into EFI/CLOVER/kexts/10.11: FakePCIID.kext FakePCIID_XHCIMux.kext USBInjectAll.kext Custom Boot Flag: -uia_exclude_hs Three ACPI-Patches in clover config.plist and SSDT-XOSI.aml in EFI/CLOVER/ACPI/patched as...
  11. Dogman

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Hey Rehabman! Thank you for checking my files! I don't know why, but my SSDT_XOSI.aml was gone. I put the one from here http://www.tonymacx86.com/el-capitan-desktop-support/172337-el-capitan-usb-issues-possible-fix.html back in, but still no change. I attached a new ioreg. Would you mind to...
  12. Dogman

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Sorry, IOReg 3... normally use it just for myself.
  13. Dogman

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Hey Rehabman! Thank you for your time :) Cheers, Dogman
  14. Dogman

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    Hey Guys! My USB3 ports are working on USB2 speed. I patched EHCx to EH0x and XHCI to XH01 (see Clover Configurator Screenshot). A added FakePCIID.kext and FakePCIID_XHCIMux.kext to my EFI partition EFI/CLOVER/Kexts/10.11 and 10.10 IOReg shows AppleACPIPCI EH01, so the patch seem to work. But...
  15. Dogman

    [FIX] HD4200/HD4400/HD4600/HD5600 on 10.11+

    Hey RehabMan! Thank you for your answer! I tried DVI and HDMI, both have the same symptoms. VT-d is disabled, 64M is set. IGPU is primary. I even loaded BIOS setup defaults (and set the few parameters like disable VT-d, Profile1 Memory, disable FastBoot, IGPU primary of course). No boot either...
  16. Dogman

    [FIX] HD4200/HD4400/HD4600/HD5600 on 10.11+

    Hey guys! I've got a working 10.10.5 on my GA Z87X-D3H with a i7 4770S. Now I tried to install El Capitan (via Unibeast UEFI) onto another hard drive in that same system but can't get the graphics driver loaded ("Missing Bluetooth Controller Transport" problem): I removed my R9 280x and...
  17. Dogman

    Anyone using 10 GbE or SFP+ on a hackintosh?

    Hey guys! I'd like to improve my network speed by switching from link aggregated GbE to 10 GbE (ten gigabit of copper ethernet) or SFP+ (fibre channel). Is anyone already using this on a hackintosh? I can't a lot of information about that. I found the Thecus C10GTR using a Tehuti TN4010 chip...
  18. Dogman

    R9 280x 6GB and FCPx

    A quick update: I think it's not a FCPx problem since I noticed no video is playable using the quicktime player. I get this error: "The document “xyz.mov” could not be opened. An unknown error occurred (-101)" Maybe this is a sound problem. My audio in- and output devices are empty and the...
  19. Dogman

    R9 280x 6GB and FCPx

    Hey guys! Today my MSI R9 280x 6GB has been delivered :) I moved my Chimera boot loader to my EFI partition using this fantastic guide: http://www.tonymacx86.com/401-install-bootloader-extra-efi-partition.html Now the system is running using the R9 280x and the system information provides...
  20. Dogman

    Intel I350-T2 dual nic adapter on 10.9.1

    Hey! Did you try the card? I'm also looking for a dual ethernet card that supports LACP. I currently use a Delock 89345. It's working fine, but I sometimes have problems getting an IP address from the DHCP und one Macbook is unable to communicate with the server. But all other Macs are running...
Top