Search results

Loading Google Results...
  1. synnys

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Yeah did that. Didn’t work.
  2. synnys

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I wonder if anyone else is already so far, since the drivers were only released yesterday. Could you elaborate a bit on the risks involved flashing the firmware? Can it be undone? Or could I also brick it for good?
  3. synnys

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ I updated this post and it’s attachments. The "boot once" didn't work. the PCI137a,8 is my motu interface, it says there's no drivers installed, but they are installed. As can be seen in the screenshot. I also allowed the system extension to load in the security and privacy window. I...
  4. synnys

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I came from Clover 10.15.7, and, since MOTU finally released their Big Sur drivers yesterday, I decided to start fresh. BIOS: F9i (unmod'ed) OC: 0.6.8 OS: 11.2.3 EFI: the latest 068 from @CaseySJ config.plist: generated using https://hackindrom.zapto.org/ Now the system works fine so far...
  5. synnys

    Z77X-D3H - Your computer was restarted because of a problem - reboots after shutdown

    I removed my serials from the config.plist, that must be it I think. But I'm one step further right now, did a clean install and installed nothing from the usb tab in multibeast. Then I sequentially tried to install the options below: no usb kexts perfect shutdown, no error on boot, front usb...
  6. synnys

    Z77X-D3H - Your computer was restarted because of a problem - reboots after shutdown

    @P1LGRIM I was hoping you could help me out. I have this build: (config.plist attached) GA-Z77X-D3H | i5 3570 | GTX 970 running 10.13.6, which works fine. But every time I shut down the computer, it automatically reboots and displays "You computer was restarted because of a problem" (The...
  7. synnys

    [Solved] "Your computer was restarted because of a problem" on every start up

    @P1LGRIM I was hoping you could help me out. I have this build: (config.plist attached) GA-Z77X-D3H | i5 3570 | GTX 970 running 10.13.6, which works fine. But every time I shut down the computer, it automatically reboots and displays "You computer was restarted because of a problem" (The...
  8. synnys

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I can confirm that the MOTU 16A also works with the apple tb3->tb2 adapter. Which makes me very happy, because it was kind of a risk building this system. But I just finished it and everything seems to work. Thanks very much for your extensive post and work!
  9. synnys

    NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for macOS Sierra 10.12.1 (367.15.10.15)

    I succeeded using (nvidia webdriver updater 1.5) see the following post. https://www.tonymacx86.com/threads/nvidia-update-for-sierra-10-12-1-build-16b2657-temp.206215/ see screenshot.
  10. synnys

    NVIDIA Releases Alternate Graphics Drivers for 10.10.3 (346.01.02)

    Whats the best way to update from 10.10.1? First install nvidia driver update and then combo update from Apple to 10.10.3?
  11. synnys

    Yosemite Install Issue, gray stop sign - GA-H87N-WIFI

    make sure you set boot options in you bios to legacy only. then try with: -x -v maxmem=4096
  12. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    Got a small problem, When the machine goes to sleep and i wake it, i hear the machine booting up again, but i only see a cursor, and i can't get back to the desktop...
  13. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    sorry can't help you with sound, i've got an external audio interface (MOTU 828k3) My system is working now, but booting it is very slow, takes almost a minute to boot :(
  14. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    i must have forgotten to include the right NIC kext, i ran multibeast again and now it works. appstore and iCloud work fine, iMessage doesn't, as expected
  15. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    i read somewhere that the usb 3.0 kext was only needed for series 5 and 6 mob's BTW: I just booted up yosemite without flags, without unibeast! and usb works :) Excited!!! Now some stress testing before i actually start installing all my stuff again.... edit: ooh, seems my...
  16. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    Eventually i did a fresh install (still have a clone of my mavericks disk) I was able to get into the installer using: "-x -v maxmem=4096" installation went fine. however when i tried to boot up OSX with the same flags it gave me a giant PARITY ERROR I've now booted up with "-x...
  17. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    ok i'm trying this as we speak... Used these setting of the bios: a. Update your BIOS using QFLASH, when I did it, the latest version was F4. b. Load Optimized Defaults c. M.I.T. > Advanced Memory Settings > X.M.P. > Profile 1 d. Peripherals > xHCI Mode > AUTO e. Peripherals > xHCI...
  18. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    Doesn't maxmem=4096 doe the same as actually removing the other sticks of ram?
  19. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    is your KP the same as mine? (I added a photo to the first post)
  20. synnys

    Who installed Yosemite successfully on a GA-Z97X-UD7 TH?

    can you explain how you got to the install screen?
Top