Search results

Loading Google Results...
  1. flopperr999

    Power Supply Advice?

    Bt they should still be recognized by osx and I shouldn't have any problems booting or anything right? From what I understand they will just be recognized as two separate cards
  2. flopperr999

    Power Supply Advice?

    But I shouldn't have any problems getting two nvidia GPUs up and running right? As long as I have Chimera 1.9 or higher yes? See my concern is that I buy two gpu's and I can't even get them working....ooh what a crushing day that would be...
  3. flopperr999

    Power Supply Advice?

    FYI this is the power supply I own (GOLD certified): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139012 I don't have an interest in overclocking by the way. I wonder if this changes anyone's opinion?
  4. flopperr999

    Power Supply Advice?

    Hello, I have a Core i7 3770K at 3.5GHz, two GTX 560 ti's (1280MB edition), the recommended TP-4800 or whatever wifi card, one SSD, a HDD 7200rpm, a HDD 5400rpm, and a DVD drive. I was wondering if my Corsair HX650 will cut it in powering the two 560's. Upgrading the PSU is an option for me...
  5. flopperr999

    Unable to boot with GTX 560 Ti

    Just as an update to this, I was able to boot with the card in a friends computer, so I don't believe the card is bad. Could be a motherboard issue...any ideas??
  6. flopperr999

    Unable to boot with GTX 560 Ti

    I have a Gigabyte Z77X UD5H and a gtx 560 ti. It is recognized by mountain lion perfectly. I was unable to boot windows 7 normally with the card, so to install the driver for it I had to install the drivers in safe mode. Despite this, my computer crashes somewhat of the way through the "Starting...
  7. flopperr999

    Unable to Boot Windows 7 Disc

    Hello, I have a Gigabyte Z77X-UD5H, an Intel Core i7 3770K, and a GTX 560Ti GPU, with a working installation of OSX. I have an extra HDD lying around, and I tried to install a fresh copy of Windows 7. I tried to boot the disc, and upon loading it my machine reset itself. Like turned off, and...
  8. flopperr999

    Current Multibeast Settings in Existing Build?

    Chimera is installed through Multibeast yes? Having a hard time remembering
  9. flopperr999

    Current Multibeast Settings in Existing Build?

    How can I check my current multibeast settings in existing build? I'm looking to buy a new hard drive, and I can't remember which options I chose in Multibeast when setting up my machine the last time around. Thanks flopperr999
  10. flopperr999

    OOB Bluetooth 4.0 Dongle

    Hello all, I'm looking for a USB Bluetooth 4.0 dongle that works with Mountain Lion out of the box. Does anyone have any suggestions as to which one to purchase? Perhaps owners of functioning USB Bluetooth dongles, can you let me know which one you purchased, and if you needed to install...
  11. flopperr999

    RETINA Hackintosh?

    What are the current limitations in place that prevent Hackintoshes from running at retina resolutions? I can only think of these: 1. Video cards not supporting the resolution (Fixable?) 2. OSX not displaying retina graphics (Fixable) 3. Display/Monitor not having the "retina" pixel density...
  12. flopperr999

    Enabling GTX 560 Ti in 10.8 ML

    Can anyone else possibly share a solution? My discrete GPU is sitting on my desk unused....hopefully we can work it out so it doesn't stay that way... :)
  13. flopperr999

    Enabling GTX 560 Ti in 10.8 ML

    Hello all, I have been fortunate enough to be able to get my hackintosh up and running today (GA-Z77X-UD5H, Ivy Core i7 3770K). I was able to get ML installed an running, but was only able to use the integrated HD4000 GPU. When I tried to install the "driver"/kext using multibeast for my...
  14. flopperr999

    Z77-DS3H with I7 3770 Hardtimes

    I have the same issue....if anyone could please help....by all means :$
  15. flopperr999

    OSX white/grey apple logo never stops spinning

    Can anyone please help me? I've been struggling with this issue for hours now :/
  16. flopperr999

    OSX white/grey apple logo never stops spinning

    Hello all, I have here a GA-Z77X-UD5H mobo with an ivy bridge i7-3770k, as well as a GTX 560 Ti gpu. I've created my USB boot device, and have successfully booted from USB. However when I click on boot the USB OSX installer, I get hung up on the white/grey apple logo. I also get this symbol...
  17. flopperr999

    Can I expect any issues?

    How much configuration efforts can I expect to put forth? The closer I am to working out of the box, the better :)
  18. flopperr999

    Can I expect any issues?

    Hi all, here are the major components in question: MOBO: http://www.amazon.com/gp/product/B007R21JK4/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER CPU: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116501 GPU...
  19. flopperr999

    Recommended CustoMac Pro DVD Read/Write Options?

    I noticed that there was no DVD Drive recommendations on the 2012 CustoMac Pro. Any suggestions to one, bearing in mind speed, affordability, and compatibility? Thank you.
  20. flopperr999

    I have interest in building a CustoMac Pro 2012

    Is the Radeon HD 6870 with 5 ports still recommend over the GeForce GTX 560 Ti card I've chosen? Are they both super easy to set up out of the box? Or which is easier? What are the benefits and drawbacks in terms of multiple monitor support? What about different software performance on...
Top