Search results

Loading Google Results...
  1. olvido

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    Hi everyone! I updated my system to Mojave 10.14.5 and would love to encode h264 videos in Davinci Resolve with RX580. What kext should I install to make it happen? Thanks,
  2. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Hi Stork, I'm trying to install Mojave 10.14.4 with no luck. With fresh install I got stuck before booting to desktop, apple logo and completed progress bar. Have you managed to install Mojave on your Thunderball? Thanks,
  3. olvido

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    Ok, so just installing last version of mojave eveything works?
  4. olvido

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    @macnb which settings are you using nowadays? Being able to encode/decode h264 / hevc in Mojave? Very interested, as I have the same mobo...
  5. olvido

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    Thank you @macnb I was really lost about this matter. The last change I made this week is FBName = Orinoco and Inject > ATI=true & Intel=True to config.plist and installing lilu + whatevergreen. I don't know the reason why, Stork told me to do so. Now GPU is displayed as a RX 480: IMG_7690 by...
  6. olvido

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    @macnb I have the same system as yours. Unable to export H264. Running 10.13.6. Is there a way to make it work (H264 encode) through RX 580? What is the best configuration?
  7. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Thank you Stork, now I get recognised the GPU as RX 480? IMG_7690 by olvido posted Nov 23, 2018 at 12:57 PM Also freeze when exporting to h264 from DaVinci or compressor... :crazy:
  8. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Hi Stork, I'm using a Sapphire Pulse Radeon RX 580 8GB
  9. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Right now I'm using RX 580 in 10.13.6 but with lots of graphic glitches. Unable to export with H264 codec, seems like it is not hardware acceleration. I really hope that you can make it work in Mojave with RX 580.
  10. olvido

    Fix video rendering issues RX580 GA-Z77X-UP5 TH

    I am trying to solve the problems of my GA-Z77X-UP5 TH system with the rx580 gpu. The encoding of h264 files does not work at all. From what I have been able to investigate, it is a problem of hardware coding and hevc support. Has someone with the same system been able to solve it?
  11. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Thank you Stork, finally made it to 10.13.6 I'm having a problem exporting to h264 from Davinci Resolve, would it make it work another system definition?
  12. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    I'm running 10.13.4, how can I update to 10.13.6?
  13. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Hi Stork, Since last week, boot has become super slow, and USB3 ports seems like USB2 speed, even though are recognised as USB3. Any clue about what is happening?
  14. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Yep, it's kind of weird because when I change the GPU back to 660 and El Capitan OS drive everything goes back to normal...
  15. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    This is tough. I get to install 10.13.4, MultiBeast, Nvidia drivers (trying to install with 1060 card), Codec Commander... everything as you describe. After reboot everything works except I shut down and system restarts by itself. Then the pain begins... No Clover, BIOS sets to a9 instead a0 and...
  16. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Stork, I think I'm messing up with the part of EFI mounter. Since I'm doing a fresh install, should I just replace the apfs.efi on the thumb drive with the one on High Sierra? Thanks,
  17. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    That's great, thank you Stork! So upgrading to a 1070/1080 with this method should work just the same as with your GTX 760?
  18. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Hi, I'm trying to update my build to 10.13.4 and change the GPU to Nitro RX 580. For my usual jobs I use Davinci Resolve and After Effects. Any advice, please?
  19. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Finally I managed to solve the audio problem. Even when I disabled gatekeeper and SIP, after changing plist with clover configurator, lost sound after reboot. I followed Toleda's ALC guide and sound came back. Thank you all, this is a great community.
  20. olvido

    [Updated] Stork's Thunderbolt Build: i5-3570K | GA-Z77X-UP5-TH | GTX 760

    Thank you Stork, Actually RTVariables looks like this: <dict> <key>BooterConfig</key> <string>0x28</string> <key>CsrActiveConfig</key> <string>0x3</string> </dict> Wouldn't it be better to disable it completely? (car-active-config 0x67) That way I...
Top