Search results

Loading Google Results...
  1. Hackintosh

    Hackintosh

  2. IMG_0682.jpeg

    IMG_0682.jpeg

  3. jateelover

    [SUCCESS] GB Z490M / 10.5.7 / i7 10700K / 5700XT / OpenCore

    So, I have hdmi audio and usb front ports working fine on my build. I'm using the same MB as the OP, I didn't end up having to change anything - upon restart everything worked. I agree, the opencore guide says you shouldn't need to rename using newer SMBIOS. Sorry I can't be of more help, but...
  4. jateelover

    [SUCCESS] GB Z490M / 10.5.7 / i7 10700K / 5700XT / OpenCore

    Thanks for you're responses and posting this - I had a similar build and was able to boot easily, almost everything working with your post. I will be working at getting the front USB ports and HDMI audio running after the long weekend, so will post what I end up with, i'll modify your USBMap or...
  5. jateelover

    [SUCCESS] GB Z490M / 10.5.7 / i7 10700K / 5700XT / OpenCore

    @nazrm Thanks for posting this, I'm using your files as a comparison as I work through mine, as it's a very similar build. Any reason why you didn't include SSDT-PLUG?
  6. jateelover

    [SUCCESS] GB Z490M / 10.5.7 / i7 10700K / 5700XT / OpenCore

    Is everything working for you? I went with the Gigabyte board because I've had more success with Gigabyte, but I think your Asus board is a little better. Thx.
  7. jateelover

    Are you running an old Sandy Bridge system?

    I grabbed an rx 560 off amazon warehouse and mojave works great. I had it working through integrated graphics, but it was horribly glitchy. Kind of wish I had picked up a card awhile ago, it just runs much nicer with it. I had to fiddle around with disk sleep and stuff but it wasn't too bad.
  8. jateelover

    Blank windows in some applications- Mojave-Z170x designare-i76700k-Intel Hd530 internal graphics

    @romainky - did you ever find an answer? I have an older system doing the same thing - just random apps, messages, some jar apps, etc. Thanks
  9. jateelover

    Max out ram and CPU 2011 Customac Mini with GA-H67N-USB3-B3

    Upgraded to 16gb ram with crucial ballistix tactical. For others who find this, I had to boot with flag "maxmem=15585", or system ran terribly slow. Not exactly sure why, found it in a post by scrumpdaddy. Running great aside from that.
  10. jateelover

    Official CustoMac Mini 2011 Guide and Notes (in progress)

    Posting here for others - recently upgraded this build to 16gb of ram as well. I have an i7 chip on the way. Thanks to scrumpdaddy in the link below, and after much frustration, I found his post about putting "maxmem=15585" as a bootflag for clover. Otherwise the system ran like molasses with...
  11. jateelover

    Golden Build GA-H67N-USB3-B3 Yosemite Success

    Hi - Your "maxmem=15585" saved me. Thanks so much for this - I know this is so old, but did you ever find out why this is? I am using the H67 board still, just upgraded to 16gb and it was insanely slow. This fixed it, but just wondering if there was a reason or more permanent solution than...
  12. jateelover

    Max out ram and CPU 2011 Customac Mini with GA-H67N-USB3-B3

    Thanks! I'm going to go ahead and give this a shot. Really appreciate it.
  13. jateelover

    Max out ram and CPU 2011 Customac Mini with GA-H67N-USB3-B3

    Hi - I have a 2011 Customac Mini with the motherboard in the title, 8gb ram, and i3-2105 CPU. I'm planning a new build, but would like to keep this one running with some better spec'd CPU and ram. Wondering what everyone has upgraded this board with, or has suggestions for - probably would go...
  14. jateelover

    Official CustoMac Mini 2011 Guide and Notes (in progress)

    NICE, thanks so much for this. I'll give this a shot sometime, Sierra is working perfectly for me, so I don't want to mess it up right now. As a sidenote, I just moved this build out of the Apex MI-008 into a Cooler Master Elite 130. I was having too many heat issues lately. Mainly my fault...
  15. jateelover

    Official CustoMac Mini 2011 Guide and Notes (in progress)

    Ha just checked back in randomly on this - Mine does this too. I think it's heat related, but I could be wrong. Otherwise works well. I might look at upgrading it here soon - I ordered some stuff to cut into the case, it's still just too hot inside I think, I end up running it open a lot now.
  16. jateelover

    Official CustoMac Mini 2011 Guide and Notes (in progress)

    Anyone still running this guy? i've got mine up and going fine on Sierra - thinking about performing some upgrades soon. I still have the lowest recommended CPU in it and 8mb ram, same old USB3 motherboard. It's basically stock as original post was, just added a gelid low profile cooler. Been...
  17. jateelover

    AppleACPICPU timeout before reaching installer

    AWESOME - I think this worked for me as well. For detail, I went to /library/extentions and copied all of the kexts into \EFI\CLOVER\kexts\10.11\ & \EFI\CLOVER\kexts\10.12\, and yes i had to create the 10.12 folder. Mounted my EFI using clover configurator first. It seems to have fixed my issues...
  18. jateelover

    Official CustoMac Mini 2011 Guide and Notes (in progress)

    Just wanted to post this here. After a lot of messing around, the solution for HDMI audio for me in ML was very simple, thanks to toleda's help. I had gone through multiple steps, editing the dsdt with MacASL, etc, when for us it was as simple as downloading the dsdt in the first post, and...
  19. jateelover

    [SOLVED]Patched AppleHDA for 10.8.3?

    Awesome! This worked perfectly. Thank you so much for taking the time to help. I learned a lot and now I understand how these changes affect the system. Hopefully I'll be able to help some others also...thanks again!
  20. jateelover

    [SOLVED]Patched AppleHDA for 10.8.3?

    Thank you for the reply. I tried with HDEF layout 1, then I read that I should use layout 3, so I did so. I verified the edits were 0x03, 0x00, 0x00, 0x00 in the DSDT with HDMI F9 file you attached to this thread, which is the build I have...
Top