Search results

Loading Google Results...
  1. weby78

    Razer Blade Stealth 13" 2019 UHD620 Can't get acceleration

    Thanks for the suggested config entries! When I try to replace my device property entries with the entries you suggested, during boot the displays backlight turns off and it appears to get stuck during the boot (something to do with the iGPU but I can't see as the backlight is off) Do you have...
  2. weby78

    Razer Blade Stealth 13" 2019 UHD620 Can't get acceleration

    Hello, I am trying to enable Graphics acceleration on my iGPU (Intel UHD620) but I am unable to get it to work (Only showing 31mb of VRAM). I have been trying to get the framebuffer patches to work but unfortunately I have been unsuccesful, amy attempts with framebuffer patches either result in...
  3. weby78

    Screen backlight turns off after sleep

    Quick update, I've fixed the issue kinda. When I remove SSDT-PNLF.aml from my ACPI/patched the screen correctly works after sleep but now I don't have any brightness controls obviously. Any help would be great
  4. weby78

    Screen backlight turns off after sleep

    I have moved most of my kexts to S/L/E. I've uploaded a new debug
  5. weby78

    Screen backlight turns off after sleep

    I'm having an issue where my backlight wont turn on after the laptop goes to sleep. I have verified it still outputs display by using a flashlight and I can see the screen and interact with it. I've attached my error reporting to the bottom. Things I've tried: FixEDID with MacbookPro and...
  6. weby78

    Razer Blade Stealth 2018 sleep / screen dim issue

    Did you manage to fix the dim screen on wake issue @ghostar? It's the only issue I still have with this hackintosh
  7. weby78

    [Guide] Lenovo Legion Y520/Y720 using Clover UEFI

    **I will edit this post with the details on moment**
  8. weby78

    [Guide] Lenovo Legion Y520/Y720 using Clover UEFI

    I followed all the steps in the Laptop guide and used the provided y720 config plist for installation but I cant reach the installer. I get a white circle with a line through it. Any help would be greatly appreciated.
  9. weby78

    Cannot fix black screen Nvidia Issue

    Hey everyone, I've recently upgraded my hackintosh to a gt710 after reading online that it is "natively supported" in High Sierra but have had nothing but issues actually getting it to work. I spent days trying different kexts and web drivers and followed countless tutorials to no avail. I am...
  10. weby78

    Reboot on Darwin x86_64

    Haha, bit of a noobie at this:crazy: didn't realize there was a separate guide:oops: Thanks for the link! I will post an update once I try using that guide instead:D
  11. weby78

    Reboot on Darwin x86_64

    Hello fellow hackintoshers:wave: I'm trying to install Yosemite on my laptop today but I've ran into a minor issue. Whenever I boot my Unibeast made Yosemite installer it reboots at Darwin x86_64 followed by my boot flags:silent:. Any help would be appreciated, thanks in advanced! :D
  12. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    I managed to boot into the Yosemite Install and partitioned my drive to the proper format, but when i went to click the install Yosemite as the instructions say it froze then rebooted. this is a problem now because I can't access the install screen again because when i try and boot the os x...
  13. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    It appears to get frozen or root device uuid
  14. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    OK I figured out how to boot verbose. I'll post rather results
  15. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    After choosing to boot into install Yosemite osx it never finished loading, it always stops around half way on the white loading bar under the apple logo. Please help, thanks in advance. I can provide a picture if necessary.
  16. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    The install seems to be working so far, I'll post updates where necessary. Thank you soo much for your help so far. Update:it's moving extremely slowly but still moving, is it supposed to be so slow? I'm am hour in and less than half way Update 2: it's stopped moving about 48 percent...
  17. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    So I booted the Yosemite install from clover (step 5) but it freezes on a apple logo with a black background Edit: rebooted and now have a white loading bar underneath
  18. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    Virtual Machine.... Took over an hour but finished step 2a
  19. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    I did and it just stays on the copying installer files to disk step. how long is it supposed to say this for?
  20. weby78

    Lenovo z510 Yosemite apple reboot

    UPDATE: I can't install with clover because Im not sure how to find the BaseSystem.dmg file mentioned in the clover install guide. It says its hidden but not how to find it. any help would be appreciated.
Top