Search results

Loading Google Results...
  1. adalbertoma

    New VoodooPS2Controller, Keyboard, Trackpad (ClickPad support)

    Hello, RehabMan. Any ideas why the Double-Tap-Hold wouldn't be working? Is this related to the 1.8.22 update when the DynamicEWMode was disabled by default? I have an issue with my touchpad's click function (sometimes it does 5 or 6 clicks even though I have clicked only once), so clicking and...
  2. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    Perfect! I was able to configure on the keyboard shortcuts. Turns out it was not a problem. Thank you!
  3. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    Sorry for the delay in responding. The reason was because I decided to upgrade to 10.13.4 before fixing the audio and that seems to have fixed the audio by itself. I didn't have to deal with AppleHDA any longer. It magically started working after the update. I have an old problem (which was...
  4. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    While waiting for your answer, I went ahead and fixed the backlight and it did indeed fix the boot problems. I really appreciate the help once again. Now I gotta work on the audio fix, as this was also broken after the 10.13.2 update. Any ideas? I was using patched AppleHDA.
  5. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    Could the brightness be the main problem of the OS not booting? The reason why I'm asking is because the ig-platform-id is the same from the config.plist that works. Thanks!
  6. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    Thanks for the reply. Do you know if something changed graphicwise from 10.12.3 to 10.13.2? I mean, I had no problems whatsoever booting that same config.plist on 10.12.3 and had all functions from my graphics card properly working. Thanks!
  7. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    Ok. Read it again. Since I can't boot, the Clover files are here, as well as the print from the verbose mode. Thanks once again.
  8. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    Hello, Rehabman. Thanks for your endless patience. Attached are the files I could generate with the script. But please, notice these files were generated with the config.plist file that works (the one that does not have most of the patches I had on the config.plist attached two posts above...
  9. adalbertoma

    [Guide] Dell 7348 i7 using Clover UEFI (10.11)

    The config.plist file from the allfiles.zip attached to the first post fails to boot on Mac OS High Sierra 10.13.x, leading to a black screen after some time showing the apple loading gauge. Using the one from the installer, I was able to boot, but then I lost many functionalities, like audio...
  10. adalbertoma

    Stumbling to run installation on Skylake i5 6300HQ (Dell 7559)

    Sorry, man. I sold the laptop. No success at all. It seems to be an issue with some units by what I could read.
  11. adalbertoma

    Dell 7559 i5 6300HQ El Capitan/Sierra installed success

    Clover legacy does not work for me. Gives me an error screen as shown on the attached picture. I saw an answer from you to another user stating that there was no need to fill in the memory information if both memory banks were in use. This is why I used the same config.plist from the 1st post...
  12. adalbertoma

    Dell 7559 i5 6300HQ El Capitan/Sierra installed success

    I still have the same 2 lines of death problem, no matter what version of the BIOS I use in UEFI mode: OsxAptioFixDrv: Starting overides for System\Library\CoreServices\boot.efi Using Reloc block: yes, Hibernate wake: no EFI folder attached. As background information, the same USB drive was...
  13. adalbertoma

    Stumbling to run installation on Skylake i5 6300HQ (Dell 7559)

    Rehabman, the laptop has two ram slots filled, as per our prior conversation. The problem is reported on the first post of the topic.
  14. adalbertoma

    Stumbling to run installation on Skylake i5 6300HQ (Dell 7559)

    Not working for me, man... What version of the installer did you use? 10.12.2? 10.12.3?
  15. adalbertoma

    Dell 7559 i5 6300HQ El Capitan/Sierra installed success

    I am definitely out of luck with this laptop. Not even using bios version 1.0.1, clover 4012 and your EFI folder I was able to use it.
  16. adalbertoma

    Stumbling to run installation on Skylake i5 6300HQ (Dell 7559)

    Thanks for the heads up. I will definitely try it. Would you mind sharing your latest episode folder which worked? Thanks
  17. adalbertoma

    osxAptioFix2Drv error

    Thank you, sir. I will make a new try tonight and will let you know.
  18. adalbertoma

    osxAptioFix2Drv error

    Crackself, Were you able to patch DSDT and SSDT on your legacy install? Can you please share the files? Thanks!
  19. adalbertoma

    osxAptioFix2Drv error

    As I mentioned on my previous post, I am unable to boot legacy as well. Is there anything I can do to fix this memory map issue with UEFI?
  20. adalbertoma

    osxAptioFix2Drv error

    Ok. I have recreated the legacy drive and now it briefly shows the clover screen for less than a second, and then shows me an error screen (attached). I used the Clover folder provided by crackself.
Top