Search results

Loading Google Results...
  1. daddo

    SUPERMICRO X8DAH+-F SUCCESS [SORT OF]

    Hi, I am running a yosemite built with your configuration (h8dah + x5680@3.3GHZ 6-core), but I have a problem booting with any video card in PCI slot 2 (x16). I am able to boot only if i plus the video card in slot 4 (x8). I am using chimera now, but I would like to install sierra with clover...
  2. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    I tried PCIRootUID=0 and PCIRootUID=1, and GraphicsEnabler=Yes and GraphicsEnabler=No but I really do not know what to do. The ATI card that as EFI works all the time, all the other cards no. I disabled all that I could see in the BIOS regarding onboard VGA. HELP PLEASE
  3. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    Same result with this dvi-dvi... monitor turn off!!!
  4. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    You can see from the photo, after that enters in power save mode, and the monitor turn off. Connected with DVI.
  5. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    I forgot to tell you that i also tried with quadro 4000 for mac, quadro 6000, gtx570 zotac... same result... Only ati 5770 works in booting...
  6. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    Vt-d is also disabled in bios.
  7. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    Cpus=1 was just a try... since I am in the server room, I am using a vga monitor, connected trough dvi adapter, and with the ati it works...
  8. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    Hi, I am working with an Hackintosh Yosemite 10.10.4 built on LGA 1366 X8DAH + mac ati 5770. I have a Gainward GeForce GTX 580 3072MB “Phantom” on slot 6, and it is working in OS X, with latest nvidia drivers. BUT I cannot get to BOOT with only the GTX 580. It seems like a boot problem related...
  9. daddo

    Black screen when booting X8DAH + GeForce GTX 580

    Hi, I am working with an Hackintosh Yosemite 10.10.4 built on LGA 1366 X8DAH + mac ati 5770. I have a Gainward GeForce GTX 580 3072MB “Phantom” on slot 6, and it is working in OS X, with latest nvidia drivers. BUT I cannot get to BOOT with only the GTX 580. It seems like a boot problem related...
  10. daddo

    Problem booting Yosemite on hackintosh!!!

    I have the same configuration/problem, how did you managed?
Top