Search results

Loading Google Results...
  1. littleone

    pc is slower after ram change

    i used to have a 4x4g ram kit "Corsair Vengeance CMK16GX4M4A2400C14R" which was working perfectly without any issues but sadly the ram modules started to hang a bit so i decided to change it to a 1x16gb ram "CRUCIAL Ballistix BLS16G4D32AESC". the problem is the machine became very sluggish...
  2. littleone

    Solved > sudden loss of audio on asus x99-a II alc1150

    the audio was working fine but for some reason after a power loss the audio doesnt work anymore. below are all the info i could gather about my current config + all my current installed kexts as well AppleALC.kext.dSYM Lilu.kext.dSYM ACPISensors.kext AppleALC.kext CodecCommander.kext...
  3. littleone

    no-signal/black screen on installation screen "r9 270x"

    Specs: Asus x99-A II i7-5820k Sapphire R9 270x i can boot from the USB and get to the end of loading just b4 i should get redirected to the installation screen, then monitor lose signal/black screen. i dont know what should i do, i've tried lots of solutions but nothing is working. i've also...
  4. littleone

    [Solved] Asus x99-A II (USB not recognized)

    1- bios settings are the same as https://www.tonymacx86.com/threads/giacomoleopardos-workstation-triplet.199643/#Step 2 - Bios configuration 2- installed kexts USBInjectAll.kext + XHCI-x99-injector.kext from https://github.com/RehabMan/OS-X-USB-Inject-All and made all the config changes from...
  5. littleone

    Useful Tools.

    i wanted to share some stuff i use/have (scripts and such) for everyone to use which i believe will make things much easier for you with your MAC and hopefully it will help you get things faster and better. *As am a windows user in the 1st place so having a key combination for everything is a...
  6. littleone

    [Close] Can't Install SL/Lion on Q6600 :((.

    am using Hackintosh for about a year and for some reason every now and then there is some god dam M***F*** problem i have to face ,anyway i got my hands on a q6600 and i installed Windows7 + SL + Lion without any problems 'used the same everything i did with my e8400' but after a a couple of...
Top