Search results

Loading Google Results...
  1. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    My EFI partition has the patches for M.2, so if you were using that partition, it should Just Work. I don't think Clover has any M.2 patches, but I'll double check.
  2. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    Fairly easy if you follow the guide to the letter. All the tricky parts are documented.
  3. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    Make sure you are connected to the USB_1 header on your motherboard. Had a report that connecting to USB_2 and leaving USB_1 empty caused issues. I don't have a way to test Thunderbolt. My USB-C port works on the back though.
  4. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    Guide and EFI has been updated with NVMe support.
  5. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    If you don't mind, can you share your config.plist? I'd like to see the changes and maybe incorporate any improvements into my Github repository.
  6. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    Also, try plugging directly into the motherboard, and not through a hub. I was having issues with devices disappearing after some time, and it stopped after I removed the USB 3.0 hub from the equation.
  7. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    Try my EFI out. You should be able to use my exact EFI for that board and CPU. As far as I know, the only thing Designare EX has is the optional wifi card thing. Also, reset your BIOS and load optimized defaults. If I recall, there are some settings in the BIOS that change how USB is handled by...
  8. koush

    Mac OSX 10.12 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family

    I had this issue when I was using the wrong FakeCPUID in config.plist. I use 0x0306a0 currently. https://github.com/koush/EFI-X99/blob/master/CLOVER/config.plist#L178 It may also be related to your OsxAptioFix2Drv. I use the free2000 version...
  9. koush

    [SUCCESS] macOS 10.12.2 | GA-X99P-SLI | Intel 6950X | GTX 980ti | Samsung 960 EVO NVMe

    Guide https://github.com/koush/EFI-X99 Hardware Cooler Master HAF XB II EVO, HTPC Computer Case Corsair RMx Series, RM750x, 750W, Fully Modular Power Supply Gigabyte X99P-SLI Motherboard Corsair Vengeance LPX 64GB DDR4 3200 (4 x 16GB) Intel Core i7-6950X Processor MasterAir Pro 3 CPU Air Cooler...
  10. koush

    Mac OSX 10.12 with X99 Broadwell-E family and Haswell-E family

    Awesome guide! I ended up adapting it to my own setup. https://github.com/koush/EFI-X99 Intel Core i7-6950X Processor Gigabyte X99P-SLI Motherboard Gigabyte GeForce GTX 980Ti
Top