Search results

Loading Google Results...
  1. zurie

    macOS 10.14.5 Update

    Another update... another no nVIDIA web driver in the update... Super annoying... Only Apple.
  2. zurie

    [Solved] Mojave installer expired (BIOS and system clocks are different)

    Didn't even get to your other steps. Started with the first step, removed ALL drives from my mac and left just my SSD for mac and its installing with just 1 reboot, didn't even touch the clocks or mess with anything, so some other drive was making the installer not use the correct clocks...
  3. zurie

    [Solved] Mojave installer expired (BIOS and system clocks are different)

    yes sir. part of the problem. not sure how to address it. before Mojave, just in general, my windows and mac clocks never have matched. you boot in 1 reboot in the other and the times are borked. I fixed it on the windows side with a Registry fix but I am trying to not boot into windows...
  4. zurie

    [Solved] Mojave installer expired (BIOS and system clocks are different)

    not sure that helps me??? I am on High Sierra. I am trying to install Mojave. When I get to the installer, its expired. When I look in my BIOS my time is like 5 hours different than my mac. I try to change my BIOS and it just changes my mac, so whatever I make my BIOS, my mac always goes...
  5. zurie

    [Solved] Mojave installer expired (BIOS and system clocks are different)

    Similar to this post https://www.tonymacx86.com/threads/high-sierra-fresh-install-issue-the-installer-resources-have-expired.249020/ My problem is that when I try to install Mojave and restart the installer craps out with the expired message. When I look at my Mac time and my BIOS time they...
  6. zurie

    iOS 11 simulator really slow

    This fix didn't work for me. I am running a X99 board with SLI 970 GTX. I also tried to go in the nVIDIA control panel and enable / disable G-Sync which didn't seem to have any effect. All simulators including the iPhone5 / 8 / X all underperform and some even hard freeze for a few seconds...
  7. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    yeah, it works with VoodooHDA, so its not the end of the world, but it is "so close" with native sound I figured it was something I am missing or some pin configuration or something. Too bad I can't take what voodoo does and apply its fixes to mine. Thanks for your help neway.
  8. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Here are the IOJones of each. Experiment 1 and 2. sound result on both is no sound.
  9. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    downloaded 1.1.75 and it shows in there. wasnt showing in 74... attached
  10. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    i open iojones and itunes and it doesn't show it in there. don't know what to do about that?
  11. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    iTunes 12.2.1.16 playing a mp3 speakers are plugged into the back green port.
  12. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    removed the patch on clover.plist and used the ssdt-1. same result. no sound.
  13. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143849-haswell-e-x99-motherboard-temporary-guide-os-x-10-10-a-23.html#post909616 ssdt - x99 onboard and HDMI audio SSDT-1.aml.zip the instructions dont really say anything... i just left it as -1.aml and added it in addition to the other...
  14. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    yes headphones on front port. which works on the VooDooHDA so i was hoping it would work with native sound. but i have tried all the ports with my headphones, green back, green front, etc. does the SSDT-1.aml need another SSDT as well or just that solo. Also, do i need to rename it to...
  15. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    before. I also didn't understand the SSDT-1.aml do I replace the SSDT in patched and remove the -1 or add it in existance of the other? don't quite understand what you are saying "native appleHDA does not support 1150 audio, why?" should i not start with appleHDA native and then use your...
  16. zurie

    No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    II. Problem Reporting (post to this thread with attachments) Description of audio problem No sound playing. Console spews these messages and the playhead stays at XX seconds and never moves (same with youtube etc) 8/10/15 7:01:17.000 PM kernel[0]: Sound assertion in IOHDAStream at line...
  17. zurie

    5960x - Titan X - 2x Samsung 4k - Asus X99-E WS - Clover - EFI - SM951

    https://nickwoodhams.com/x99-hackintosh-solving-osxaptiofixdrv-allocaterelocblock-can-not-allocate-relocation-block/
  18. zurie

    gigabyte x99 ud5 wifi do not recognize the uefi clover install

    I have a X99-UD5-WIFI and i "had" the exact same problem and just recently fixed it. I had to load up a custom partition application and "delete" the EFI partition. Then recreate it as a EFI at block 40 to 409600 Then I had to go into DiskUtilities and Click on the Root SSD and repair...
  19. zurie

    [SOLVED] SSD Cannot boot clover keeps booting Chimera 4.1

    SSD Cannot boot clover keeps booting Chimera 4.1 basically solved this myself. heres what i did. 1) booted on another drive 2) unmounted my SSD drive 3) loaded up iPartition. 4) deleted the EFI partition from the partition map 5) created a new partition starting at block 40 ending at...
  20. zurie

    [SOLVED] SSD Cannot boot clover keeps booting Chimera 4.1

    SSD Cannot boot clover keeps booting Chimera 4.1 Port0 (first sata port). only drive on the system plugged in. Boots to Chimera 4.1 I had to load USB to install and go into terminal and install the boot loader with terminal sudo fdisk -f boot0 -u -y /dev/rdisk0 sudo dd if=boot1h...
Top