Search results

Loading Google Results...
  1. hermanoscano

    Gigabyte Z390 Designare Apollo Devices Support

    @Audio9900k I successfully tested both the Apollo Quad Silver (with Thunderbolt 2 to 3 Startech adapter) and the new Apollo X4 on the Gigabyte Z390 Designare motherboard running Mojave 10.14.6 Both Apollo devices were recognized and ran all system audio fine but with glitches in my DAW of...
  2. hermanoscano

    Universal Audio Apollo Twin Thunderbolt on Hackintosh

    @Smfelton please post your multibeast settings and which operating system of windows and osx you are using. I am so close using the GA-Z97X-UD7 TH motherboard & windows 8.1 as the secondary boot drive but I keep getting panic errors. I am using the latest multibeast 7 when I load Yosemite...
  3. hermanoscano

    GA-Z97X-UD7-TH Thunderbolt MAO

    Did you ever figure this out? Have a similar problem : thunderbolt 2.0 ports to detect my 24" monitor which is daisy chained to the apollo quad is working perfectly but the UAD meter & control panel shows "no devices found". Setup OSX: Yosemite 10.10 Motherboard: GA-Z97X-UD7-TH CPU: Intel 4790k...
  4. hermanoscano

    Universal Audio Apollo Twin Thunderbolt on Hackintosh

    How did you get the thunderbolt 2.0 ports to detect the uad apollo? My 24" monitor which is daisy chained to the apollo quad is working perfectly but the UAD meter & control panel shows "no devices found". I only have one hard drive mounted to the motherboard so I cannot have windows installed...
  5. hermanoscano

    Thunderbolt No Working on Gigabyte GA-Z97X-UD7-TH

    Did you get this working or try installing Yosemite 10.10? I am about to do this same install but instead will be installing Yosemite. I need this computer mainly for the thunderbolt ports so I can use my apollo quad audio interface. Thanks!
Top