Search results

Loading Google Results...
  1. adrieno

    [Success] GB Z490M Gaming X / i9 10850K / RX580 / OpenCore 0.6.0 / Catalina 10.5.6

    Hey guys ! After 4 years on my first Hackintosh configuration (i6700k with Clover), I finally decided to update 2 weeks ago to the new 10th gen series. I know some other successful builds exist, but if it can help someone to achieve it ;) Big Thank's to @nazrm for your advices and tips...
  2. adrieno

    Bluetooth issues on Mojave / Gigabyte Z170M-D3H

    Hey guys, Waiting since september for switch on Mojave and bored to wait for Nvidia drivers, I finally decided to replace my old Ti750 by an AMD RX580 Sapphire Pulse 8Go OC and made a clean install ! No issues at all... (RX580 working OOTB ... crazy) all seems to work perfectly. The only issue...
  3. adrieno

    Webcam Logitech c525 working perfectly with High Sierra 10.13.4 Siri and Facetime ;)

    Hello everybody, I post this little quick review for those who where searching like me a not expansive webcam to use with FaceTime, or a mic for Siri. I have search a long time and sincerely there isn't a lot of post on this subject that's why I would like to share this with you. At the...
  4. adrieno

    How to set automatically Clover on my boot partition with High Sierra ?

    Hello everybody ! Need your help. Since last week I finally decided to update my hackintosh on macOS High Sierra 10.13.4 (I was on Sierra). All is running perfectly, only have some issues with my Nvidia 750 Ti but found the solution. I have convert my SSD boot drive to APFS, no issue too. But...
  5. adrieno

    FIX for half or wrong amount and speed memory issue in El Capitan

    Hello guys, I have read a lot of thread to found a solution for my problem of memory. I have a GA-Z170M-D3H from Gigabyte, with a i7 6700k and El Capitan 10.11.5 (updated 2 days ago). My profil is setup as iMac 17,1 due to Skylake configuration. As many of you About this Mac doesn't display...
  6. adrieno

    GA-Z170M-D3H, lost LAN when Computer Sleep !

    Hello Everybody :) I have a little problem with my new config. I have a GA-Z170M-D3H with i7 6700k on 10.11.4 I use the AppleIntelE1000e v3.3.1 from Multibeast for LAN. It's working perfect. But I see when the Hackintosh going to sleep I lost the LAN when I wake up !? And I need to reboot to...
  7. adrieno

    SOLVED : Simple and quick solution for ALC892 Issue / With GA-Z170M and 10.11.4

    Hello Everybody ;) Before to start please excuse me for my english. I'm french ^^ I'm a new owner of hackintosh since few days only. It was not easy to reach to my goal and I would thank @tonymacx86 and @Stork for their help !!! :) After have lost a lot of hours with a lot of solution no...
  8. adrieno

    Post Install Pbs on Z170M-D3H / Audio : ALC892 not working !!!

    Hello guys, Before to start I would especially thanks @tonymacx86 and @Stork for their Help :) I reach to install finally OSX on my configuration : - CM : Gigabyte GA-Z170M-D3H (mATX) avec chipset Z170 / Chipset LAN : i219-V / Chipset Audio : ALC892 - Proc : Intel i7 6700k + Ventirad : Be...
  9. adrieno

    Impossible to run GTX750Ti / Sound ACL892 with GA-Z170M-D3H

    Hello guys, Before to start I would especially thanks @tonymacx86 and @Stork for their Help :) I reach to install finally OSX on my configuration : - CM : Gigabyte GA-Z170M-D3H (mATX) avec chipset Z170 / Chipset LAN : i219-V / Chipset Audio : ALC892 - Proc : Intel i7 6700k + Ventirad : Be...
  10. adrieno

    Help on Z170M-D3H / i7 6700k / HD 530

    Hello guys, Hope to have an answer here ... I have bought a new config for create a Hackintosh because my iMac is a late 2009 and I need more power for work (I'm graphic designer and photographer) but I believe it was more easy to do !!! ^^ I'm very late in my work and I would really...
Top