Search results

Loading Google Results...
  1. tsm121

    How to whrite ":" in the clover shell

    I had this problem my self. Same as P1LGRIM, I don't remember the exact cause, but it was something with USB support in BIOS. It was something you had to disable. For my part this happened after I updated CLOVER. It was not possible since I had updated my BIOS firmware, and I can't flash it...
  2. tsm121

    Clover bootloader screen resolution

    Disabling the CSM works for me at clover boot menu and at boot (Apple logo), but after the progress bar finished I just get a black screen. I'm running two displays, one 3440x1440 (main, HDMI 2.0) and 3840x2160 (DisplayPort 1.4). Any other clues how to fix correct resolution at boot? Setting...
  3. tsm121

    [Solved] Black screen after changing from iMac 14,2 to 17,1

    Just an update. WhateverGreen.kext (+ Lilu.kext) fixed my problem. I tried to follow the guide, tho Intel FB-Patcher kept crashing when pressing "Generate Patch". Anyway, without continuing with the guide I did a reboot, and changed my System Definition to iMac 17,1. And no black screen on boot...
  4. tsm121

    [Solved] Black screen after changing from iMac 14,2 to 17,1

    Ahhh.... Thanks P1LGRIM! I'll take a look at it and see how it goes. We all make mistakes :)
  5. tsm121

    [Solved] Black screen after changing from iMac 14,2 to 17,1

    Well, given that I've used Google and the search bar I'm impressed I haven't manage to find that the past hour. My bad tho. Seems like it's a tad outdated since NvidiaGraphicsFixup.kext not have been implemented in another package, but I'll try and see what I can do. As I said in the post...
  6. tsm121

    [Solved] Black screen after changing from iMac 14,2 to 17,1

    I made a s***ton of searching, and I didn't manage to find that, thanks! I'll look into it (looooong thread o_O). You wouldn't have an answer to if I actually need to change my system definition to iMac 17,1 to get my turbo boost working?
  7. tsm121

    [Solved] Black screen after changing from iMac 14,2 to 17,1

    So after the latest version of Clover destroyed my last setup, I now did a clean install to High Sierra. Everything seems to work fine, except my turbo boost is not working. After reading up on some guides It was suggested to change my System Definition to iMac 17,1. When I do this, after the...
Top