Search results

Loading Google Results...
  1. fredmbarros

    System boots during installation

    I've seen this has been asked, but none seem to have the same problem I have. My system is Z97m-d3h, i5-4690k and I used Mavericks, Yosemite and El Capitan on it, no problem. Then I repurposed the machine for Linux during some years and now I'm trying to get macOS on it again with no success at...
  2. fredmbarros

    Stuck at "insert proper boot device"

    Hi, I have a GA-Z97m-d3h with a i5-4690k processor. I've used it as a hackintosh for a long time (until El Capitan, iirc), then decided to run Linux on it for a while and now I'm trying to get macOS on it again, but without success. I tried following the Mojave guide, had some issues because...
  3. fredmbarros

    Help for building "official" CustoMac

    Hi everybody, My first Hackintosh was a former Windows machine I had built with the best specs I could afford at the time. It works well, but was an adapted machine, so there are some quirks I'd like to get rid of. Now I'm trying to build a new computer sticking as close as possible to this...
  4. fredmbarros

    Install memory stick while computer sleeps

    I know this is stupid... As stupid as it gets, but I did it. Last night I was trying to roll back from Yosemite to Mavericks and finally have been able to do it taking out a memory stick (all I was getting while trying to boot from USB were kernel panics, then it dawned on me to leave just one...
  5. fredmbarros

    The day Clover took over Chimera against my will

    Hi people. I'll try to tell the story in a short and quick way. I had a Mavericks build (made with Uni/Multibeast) which was (is, in fact) working pretty well except for iMessage, but I can live without it. This Mavericks build is installed on a 120GB SSD, and I have also on my system a 1TB...
  6. fredmbarros

    Help on first Hackintosh - H87M-HD3/i5 4570

    Hi I have a H87M-HD3, with a Haswell 4570, Samsung EVO840 SSD and 2x4Gb Kingston memory cards (1333MHz). I'm using a wireless card whose profile the System Info app says is Atheros AR9285 (device ID 002b), the rest is onboard. I've installed Mavericks on it using UniBeast, but when I get to...
  7. fredmbarros

    Another invisible SSD during Mavericks installation

    Hello, people. New to the forum, first CustoMAC being built and I just can't install Mavericks because when I use the install utility I choose USB, choose the language, agree to the terms, but it just doesn't show my Samsung 840EVO SSD for me install the system on it. I have a GA-H87M-HD3...
Top