Search results

Loading Google Results...
  1. mkm29

    Upgrade failed - ALC1150

    Hi all, so I just upgraded from Yosemite to El Capitan :) and it seems that I have gotten everything to work except my audio :( I am booting my system (mobo: ASUS Maximus Hero VII) with Clover and used Clover Configurator to get some things running. I then tried to use Multibeast to get my...
  2. mkm29

    GPU not working after Clover update

    Ok I finally got it working. I had to change my system definition to Mac Pro 3,1 and set the only boot flag nvda_drv=1 :thumbup: now sound does not work so going to fix that next
  3. mkm29

    GPU not working after Clover update

    bump. please need help or I am just going to revert back to Yosemite...
  4. mkm29

    GPU not working after Clover update

    I was able to successfully update to El Capitan via Clover, I ran MultiBeast after installation and got audio and network working, however I am still not able to get my Nvidia geforce gtx 960 GPU working. I already had the nvidia web drivers installed, so after setup I updated those and then...
  5. mkm29

    Update issues

    also the display goes black when the screensaver is on and it says that the display is connected as a projector
  6. mkm29

    Update issues

    Thanks so much! I was able to successfully update to El Capitan via Clover, I ran MultiBeast after installation and got audio and network working, however I am still not able to get my Nvidia geforce gtx 960 GPU working. I already had the nvidia web drivers installed, so after setup I updated...
  7. mkm29

    Update issues

    Hi, I am having some difficulty upgrading from 10.10 to 10.11 (El Capitan). Here are the specs for my build: Asus MAXIMUS VII Hero Intel i5 4790K EVGA Nvidia GTX 960 Crucial Ballistics 32GB Samsung Evo Pro 256 SSD My computer is currently running fine (10.10.5) with the boot flag -no-zp and I...
  8. mkm29

    ASUS Maximus VII Hero won't post - 99/A2

    I updated the BIOS to the latest version about a month ago, it was working fine until I upgraded the CPU cooler and now it will not even post...
  9. mkm29

    ASUS Maximus VII Hero won't post - 99/A2

    Hi, I built this hackintosh a month or so ago, and after swapping the stock heatsink for a Corsair H100i the system will not post anymore. I have been trying to debug this issue for a few weeks now with no success - I have read as many posts on here related to my issue as possible but none of...
  10. mkm29

    Cloning issue

    duh...sorry for such a dumb question but CCC got my system and all apps on my evo pro now :D
  11. mkm29

    Cloning issue

    I have my system running great, but I just got a Samsung Evo Pro 256GB SSD and I would like to use that as my OS HD. I made an image of my system HD using disk utility, and then hooked up my Evo SSD and am trying to restore the image I made earlier onto the drive, however disk utility says it...
  12. mkm29

    Rosewill MCE remote compatibility

    Hi I want to also use Kodi (XBMC) with my hack so I got the Rosewill RRC-126 MCE Infrared Remote and was wondering if this will work with my hack?
  13. mkm29

    Drivers for Creative Sound Blaster Zx

    Hi, I got my audio to work on my mobo (ALC 1150), but I want to use the Creative Sound Blaster Zx and was wondering how I would go about doing that? For a lot of their other sound cards there are OS X drivers available but only Windows ones for this card...
  14. mkm29

    [SUCCESS] Yosemite on GA-Z97X-UD3H / i7-4790K / GTX 960

    I forgot to mention that the 960 is powering 2 4K Samsung displays :)
  15. mkm29

    [Success] Asus MAXIMUS VII Hero, Intel i5 4790K, EVGA Nvidia GTX 960

    Hey everyone! I am quite relieved/happy after finally getting my new hack to boot so I thought that I would share what I did. Specs Asus MAXIMUS VII Hero Intel i5 4790K EVGA Nvidia GTX 960 Crucial Ballistics 32GB RAM Kingston 240GB SSD Install Only 1 stick of RAM, 1 SSD and GTX 960 Boot...
  16. mkm29

    Error installing Nvidia Web Drivers

    Hey, I was finally able to successfully install Yosemite, and am now trying to get my GTX 960 working properly. I downloaded and tried to install these drivers, but before I could install them this error message came up...I am confused as my system shows 10.10.2 so I am not sure what to do. Is...
  17. mkm29

    Asus MAXIMUS VII Hero audio error

    I got it fixed using just the nv_enable=1 flag. Now I need to get OS X installed on my m.2 SSD, can I just clone this install onto the m.2?
  18. mkm29

    Asus MAXIMUS VII Hero audio error

    More detail, I restarted with these boot flags: kext-dev-mode=1 -no-zp -v and this is the error I get: Failed to load kext com.apple.filesystems.autofs (error: 0xdc00800e)
  19. mkm29

    Asus MAXIMUS VII Hero audio error

    Hi, so after a lot of work I got my Yosemite installed on my system and got it to boot with only the -no-zp, on first boot I installed a few basic drivers and it restarted fine, however when I installed the Realtek ALC1150 audio drivers it will not boot. Can I just go into the .kext location...
  20. mkm29

    Asus MAXIMUS VII Hero + i5 not booting

    thanks. I got an Evo Pro m.2 SSD and a GTX 960 and I made a Clover USB drive following the guide, however it initially loads and shows the blue boot screen, I click Install OS X Yosemite, it gets about 1/3 of the way loading and then just goes to a black screen and restarts...please help?
Top