Search results

Loading Google Results...
  1. Darky57

    NVIDIA Performance Benchmarks - 10.8.3 - GeForce GT 640 to GTX 680

    I also noticed that the GTX 670 rez for the test is set at 1920x1080 vs the GTX 680 rez at 1920x1200 (extra 230,400 pixels) Not to be nit-picky but would it be possible to see the GTX 680 test rerun with a rez of 1920x1080? :angel:
  2. Darky57

    OS X 10.8.3 and NVIDIA 6xx OpenCL Benchmarks

    Great article! Thanks for clearing that up.
  3. Darky57

    Mod G5 Thunderbolt

    It's the 120mm fan with the Corsair logo in the 5th picture. It is sitting in the middle of the case, on the bottom. I have aluminum flashing on the back half of the PSU to make sure the warm air it pushes out is pushed out of the case and not recirculated inside.
  4. Darky57

    Mod G5 Thunderbolt

    It's ugly as sin but not bad for a proof of concept build. Second to last pic shows the power button on the motherboard. Apologies for the blurry pics.. My phone was the only camera I had at the moment :/
  5. Darky57

    Mod G5 Thunderbolt

    http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?f=76&t=16300 Eelhead has the diagrams if you want to DYI the cable, but it looks like you got it taken care of lol Also, no need for a screwdriver touching any pins! The Motherboard has a power button on it already ;)
  6. Darky57

    Mod G5 Thunderbolt

    Just be sure to let us know how it turns out! Yeah I've been meaning to do that. As soon as my finals for college are over this week I'll post some shots and leave the link here... think you can wait a few more days? :P
  7. Darky57

    Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH - Cannot Install System SW

    If you have your monitor connected to your 570 and have the BIOS settings set so that the 570 is the Primary GPU and the HD4000 is disabled you should be able to install with the card connected...then again, you should be able to have both operational if in the BIOS you enable both and have the...
  8. Darky57

    Mod G5 Thunderbolt

    I fit a 240mm x 120 mm Thermaltake Water 2.0 Extreme radiator inside the front of my G5 case so you should be good :thumbup: I personally have the 2 120 mm (IN) fans for the cooler in the front, 2 80 mm fans (OUT) on the MountianMods backplate, a squirrel cage fan in a PCI slot (OUT), and the...
  9. Darky57

    Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH - Cannot Install System SW

    I'm no expert just having my own build to go on but it is beginning to sound like a video problem to me. Have you tried booting with graphicsenabler=no? Other things to try/think about: - BIOS settings - Do you have the HD4000 on Disabled, Auto, or Primary? - Is your monitor plugged into the...
  10. Darky57

    Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH - Cannot Install System SW

    Which USB port is your usb drive pluged into? (USB 2.0 or 3.0) I don't suppose you could post a picture of when it errors out? It might shed more light
  11. Darky57

    Mod G5 Thunderbolt

    I don't have my graphics card installed yet, but my HX750 PSU barely flinches with AOE 3, cIV, ciV, or Tropico 4 just using the HD 4000 so far.. Heck, I've only been able to get the PSU fan to kick on twice for less than a minute each when I ran a CPU stress test! ..It's a good investment :D...
  12. Darky57

    Winter Holiday Wallpaper for Your Desktop

    that looks like the scene from the end of ME3 lol
  13. Darky57

    FCPX 10.0.6 optimized build

    per - http://www.tonymacx86.com/buying-advice/62346-comparison-gigabyte-ivy-bridge-boards.html Try powering the USB 2.0 adapter on different headers on the motherboard.. it is also good to make sure it is plugged in the right way. The VIA controller is what is causing you grief..
  14. Darky57

    FCPX 10.0.6 optimized build

    Plug the keyboard/mouse/USB drive all into the blue colored USB ports on the back. I had the same problem. For some reason or another, USB 2.0 doesn't play nice until the OS is installed Scratch that, I have the GA-Z77X-UP5 TH, I should have read closer.. With the board you have only certian...
  15. Darky57

    Hackintosh Rap!

    :lol: my sides hurt now..
  16. Darky57

    IOUSBFamily was not able to enumerate a device

    Having the same issue.. Here is a shot from verbos mode -v -x flags set The ports seems to always be the same one I plug my USB drive into for the install. Also noticed that it was reporting that my USB 3.0 hub wasn't getting any power... even though I can plug the flash drive into it and get...
  17. Darky57

    If you want to use Magic Mouse without any problems just help me?

    Go the System Profiler and look there under the different USB busses. It should have your bluetooth device's information there. EDIT - Nvm, was beaten to the punch it would seem lol
  18. Darky57

    Will Corsair CMPSU - 750 WATT - 750TX will power it up?

    With room to spare ;)
  19. Darky57

    Bootloader not working

    Startup in verbose mode, it should tell you where your problem is.
Top