Contribute
Register

Search results

Loading Google Results...
  1. VideoLasVegas

    Trouble with Unibeast - High Sierra

    We've been using Intel Xtreme processors lately running Windows for most of our work because we couldn't get our many Hackintoshes (we have about a dozen) to have the horsepower the Windows machines have for 4k editing but wanted to try to keep the many hacks updated and are running into...
  2. VideoLasVegas

    Adding Windows.

    Got it thank you. What I did is let it simply boot from CD with the Windows disk inserted when i booted the machine (which it will do by default if no other drive is present. What you just provided is a very simple needed step explanation that probably should be included in the installation...
  3. VideoLasVegas

    Adding Windows.

    I just let the Windows 10 installer do the install with no intervention or direction. Whatever that defaults to is the answer and truthfully I don't know how to install legacy versus UEFI
  4. VideoLasVegas

    Adding Windows.

    Separate drives. The Clover bootloader works fine to get to OSX on the main boot drive which is an M.2 500GB Samsung. The Windows drive is a 256GB Samsung SSD. OSX works fine when the Windows drive is hooked up or disconnected. I just can't get to Windows when the M.2 OSX drive is connected.
  5. VideoLasVegas

    Adding Windows.

    Thank you for responding so quickly. I appreciate it. Actually that is what I did but the formatting in OSX left me a few partitions, three with two just a few MB and I deleted them all when I did the Win 10 install, made one partition for the Win OS and then let Win10 do it's thing. It's no...
  6. VideoLasVegas

    Adding Windows.

    Adding Windows 10 dual boot with Clover and El Capitan. Hi Going Bald, It's been awhile since I've had a problem like this, likely 6 or 7 Hackintosh builds back. I'm hoping because you know more than anyone about problems like I just ran across you can help. I just built a Z97x-UD3H with a...
  7. VideoLasVegas

    El Capitan Unibeast 6

    I think I've found the solution. You need to extract and run the Unibeast file from the download directory. When I moved it to the USB stick which is what I've always done in the past, it doesn't work.
  8. VideoLasVegas

    Guide for Gigabyte H/Z97N-WIFI Using HD4600 - Chimera/MultiBeast Method

    Solved not seeing all the memory. Stork, I found the problem. It was a bent pin in the CPU socket. For anyone running into the problem if you use a single edge razor blade very carefully under a magnifying glass, you can straighten out CPU socket pins. I wouldn't recommend doing this to...
  9. VideoLasVegas

    Guide for Gigabyte H/Z97N-WIFI Using HD4600 - Chimera/MultiBeast Method

    Yes, it has the F7 bios. What I tried is putting the 2 gb Corsair stick in the other slot with the Crucial gb stick in the working slot. The machine sees that and starts. The Crucial is also a much tighter fit. I'm inclined to think that the Crucial tolerances may be the issue and this is...
  10. VideoLasVegas

    Guide for Gigabyte H/Z97N-WIFI Using HD4600 - Chimera/MultiBeast Method

    Stork, Thank you for getting back so quickly. It works with one stick but not two sticks. I had the same problem when I tried the 8 gig buyers guide memory first 4 x 2 = 8gb in the unit so I would be surprised if I got two bad sets of memory. That lends to thinking the MB. However it works...
  11. VideoLasVegas

    Guide for Gigabyte H/Z97N-WIFI Using HD4600 - Chimera/MultiBeast Method

    It does work with one of the 8 gig memory stick just not when I put in two????? It's got me puzzled? I'm hoping Stork knows the answer to this.
  12. VideoLasVegas

    Guide for Gigabyte H/Z97N-WIFI Using HD4600 - Chimera/MultiBeast Method

    I bought the 1.5 volt crucial ballistic tactical 16gb kit from the buyers guide and can't get the ga-h97n-wifi to work. It won't boot or even appear to post (no bios screen). The CPU fan runs but i get no screen post. With older Corsair 2x2 = 4gb 1.65 volt sticks it runs fine. This is not a...
  13. VideoLasVegas

    OS X 10.10.5 Update

    Absolutely no problems on GA-H97n-wifi from 10.10.4 to 10.10.5 with a Samsung SSD. Just ran Multibeast for the audio and network and it was ready to go. We are having a little bit of a problem with this board relative to which memory works in it. It didn't seem to like 1.5 volt sticks.
  14. VideoLasVegas

    Hackintosh Problem Solving, is there a better way?

    There are recommended builds in the Buyers Guide and I personally try to use the motherboards that are listed as the priority choices. I recognize that it isn't possible for everyone to use the same components but it seems each motherboard has it's individual sets of problems and solutions. It...
  15. VideoLasVegas

    Asus p8p67 EVO problem with bios installing Yosemite

    I'm hoping someone can help with this. I have many systems and have recently been updating the OS to 10.10.4 on most of them. This particular older system was running Mountain Lion with an older bios version. I tried using the Unibeast/Yosemite USB install and it wouldn't complete so I...
  16. VideoLasVegas

    OS X 10.10.2 Update

    Were you able to resolve this? I'm having the same issue.
  17. VideoLasVegas

    [Solved] USB 3.0 ports not working at all

    We did that and it worked. The problem we are having now is that the machine won't shut off. It appears the OS shuts down and we go to a black screen but the fans and cpu keep working.
  18. VideoLasVegas

    Problem Solutions for each Buyers Guide Recommended Build

    It's a difficult process to track down solutions which are specific to particular motherboards. Many of use the boards recommended in the "Buyer's Guide" and posts on found solutions to specific board could be anywhere on the forum. I'd like to make a suggestion to Tony and MacMan for the...
  19. VideoLasVegas

    Slow USB 3 GA-Z87X-UD3H and GA-Z87X-UD5H

    We have several Hackintosh machines and just ran into a problem with the title mentioned motherboards. We use these machines with external raid 0 USB3 enclosures and typically get around 250MB/second transfer speeds. With these boards we are getting only around 30MB/second. We removed the...
  20. VideoLasVegas

    [Solved] USB 3.0 ports not working at all

    Thank you for the help. We had the same problem. We ran the RehabMan-Generic-USB3-2014 and it works. Now the USB3 drives appear to connect however the transfer speed is abysmal. Normally I get around 260MB/second with the USB 3 Raid 0 I have attached when tested on other Hackintoshs I have...
Top