Search results

Loading Google Results...
  1. coscos

    (Near) Perfect High Sierra Setup on Z77x-UD5H / Ivy Bridge i5 / RX 560

    This post is not intended to be an end-to-end guide to demonstrate hackintosh installation and setup. There are already many great posts for that. I want to focus on some small, but critical features after your machine is up and running. Specially on this popular, but old architecture. It's more...
  2. coscos

    RX560 / Z77X-UD5H: Chrome random freeze / Unstable Hardware Acceleration

    My hackintosh almost works perfectly except hardware acceleration not working stably since I installed RX560. Chrome would random freeze when browsing some websites. Once the system is frozen, I can still move my mouse. I can also ssh into this machine from another computer. However, all UI...
  3. coscos

    Gigabyte Z77X-UD5H & GTX 1050: black screen after sleep

    I have read almost all posts regarding this topic on this forum, but still couldn't get sleep work properly. So looking for help here. Specs: Motherboard: Gigabyte Z77x-UD5H BIOS: F16j CPU: Ivy Bridge i5-3570K CPU @ 3.40GHz (quad core) Graphics: Nvidia GTX 1050 Monitor: Dell P2715Q @ 4k /...
  4. coscos

    HELP: Z77n-wifi, i3-3245 HD4000 Graphics Card not recognized

    I just finished installing Mountain Lion on GA-Z77n-wif, with i3-3245 CPU. After installing MultiBeast, I had the famous "IOBluetoothHCIController freeze" problem when I rebooted. I managed worked around it by moving all AppleIntelHD*.txt out of /S/L/E, and reboot; and then move them back. Now...
  5. coscos

    Issues for Gigabyte p35-ds3l on Lion 10.7.3: DSDT attached

    I have been using my hackintosh for more than a year. My hackintosh has a gigabyte p35-ds3l, Sapphire Radeon HD5770, Q6600. Running 10.7.3. In /E/E, I have following kexts: AHCIPortInjector.kext ALC8xxHDA.kext AppleHDA.kext AppleRTC.kext FakeSMC.kext HDAEnabler888.kext...
  6. coscos

    Sapphire Radeon HD5770 Identified as 5000

    I recently upgraded my hackintosh to Lion. Everything seems working fine except my Sapphire Radeon HD5770 1GB DDR5 2DVI/HDMI/DisplayPort PCI-Express Video Card (100283-3L) is identified as "ATI Radeon HD 5000 1024 MB" in "About my mac". But I don't really see anything wrong with my display...
Top