Search results

Loading Google Results...
  1. Baasjebram

    Extremely slow system while everything looks OK

    Turns out I just had to clean up my EFI folder (drivers64UEFI and kexts files) en config.file, cause I didn't start from scratch with a downloaded EFI. I also added OsxAptioFix2Drv-free2000.efi and now everything works like a charm :)
  2. Baasjebram

    Extremely slow system while everything looks OK

    Yes, nothing wrong there..
  3. Baasjebram

    Extremely slow system while everything looks OK

    SATA, it's a Samsung SSD 850 EVO 500GB. Read/write speed is normal.
  4. Baasjebram

    Extremely slow system while everything looks OK

    Thanks for your quick reply. It is an older Samsung EVO model. Can look more detailed for you tomorrow.
  5. Baasjebram

    Extremely slow system while everything looks OK

    After a fresh installation of High Sierra 10.13.6 (17G11023) on my formatted SSD everything looks fine, except the system is really slow. Sometimes it takes seconds to open a finder window. The Hackintosh recognize my 6-Core Intel Xeon and GTX 980 Ti as normal. The APFS partition of the SSD...
  6. Baasjebram

    GTX 980 after update to high sierra

    I know this is an old topic, but how did you solved this? I think I'm stuck in a similar situation. High Sierra is updated to 10.13.6 (17G11023) with the latest Nvidia drivers (387.10.10.10.40.134). Inject Nvidia is off. Still I got a black screen, while sometimes it will boot and recognize my...
  7. Baasjebram

    RTC: Only single RAM bank (128 bytes)

    Sorry, It's a long time ago so I can't remember the right fix for it. Have you tried bootflag "slide=0" ?
  8. Baasjebram

    Stuck after update from Sierra to High Sierra / bootable USB doesn't work

    After updating from Sierra to High Sierra I was hoping it worked out well, but I'm completely stuck right now. I'm getting this line and I don't know what to do with it: BSD process name corresponding to current thread: mount_hfs The bootflags I use are: slide=0 dart=0 darkwake=0 npci=0x2000 -v...
  9. Baasjebram

    [SOLVED] ASUS X99-S El Capitan USB 3.0 not working

    Tzzsmk, thanks that also worked for me. It has nothing to do with your bios. In step 4 under Kernel and Kext Patches in Clover I created a new patch with: Name: AppleUSBXHCIPCI Find HEX: 83BD74FF FFFF10 Replace HEX: 83BD74FF FFFF1B Comment: change 15 port limit to 26 MatchOS: (in my case...
  10. Baasjebram

    EFI doesn't mount anymore "Unexpected disk identifier: disk0s2"

    After installing Windows on a different SSD, both OS are working successfully. But since then I can't mount the EFI in my Hackintosh anymore. Both the EFI Mounter-v2.app and Clover say: Unexpected disk identifier: disk0s2 Is there an other way to still make changes in my EFI?
  11. Baasjebram

    ERROR: RTC: Only single RAM bank (128 bytes)

    After installing a clover theme and rebooting, I got this error: RTC: "Only single RAM bank (128 bytes)" I tried to boot with the 'npci=0x2000 -v' bootflags which didn't work. Only rebooting in recovery mode is possible with the following bootflags: 'cpus=1 busratio=19 npci=0x2000 -x -v'. But...
  12. Baasjebram

    RTC: Only single RAM bank (128 bytes)

    I'm having the same error: "RTC: Only single RAM bank (128 bytes)" Did you reboot with clover?
  13. Baasjebram

    Yosemite Audio Crackle ALC 1150

    Never mind, I already solved my problem by installing SSDT.aml into the Extra map of my Macintosh root and added a patched AppleHDA.kext, which can be download in this other topic: http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/155995-success-gigabyte-x99-ud4-i7-5620k-gt610.html The...
  14. Baasjebram

    ALC1150 with Yosemite Crisp & some Noise Audio

    My smbios was already set to iMac142, but I solved my problem by installing SSDT.aml into the Extra map of my Macintosh root disk and added a patched AppleHDA.kext, which can be download in this other topic...
  15. Baasjebram

    Not able to boot anymore after installing clover theme

    After reboot with the bootflags 'DSDT=No -v' I got the following error: RTC: Only single RAM bank (128 bytes) Does this error is familiar with someone?
  16. Baasjebram

    Not able to boot anymore after installing clover theme

    I got a serious problem after installing a theme within the clover app. After rebooting OS X it didn't start anymore. I'm stuck in the clover boot menu and I don't know what to do. I tried the next boot with F12 from my bootable USB stick en selected my SDD which has OS X installed on. It...
  17. Baasjebram

    ALC1150 with Yosemite Crisp & some Noise Audio

    Thank you for reply. I will try that at home. I thought I already changed MacPro5,1 to iMac (don't exactly now which one). Before that my audio didn't work at all.
  18. Baasjebram

    Yosemite Audio Crackle ALC 1150

    I have no windows installed at all, just only Hackintosh. But there must be a easier way. It has something to do with the settings in VooDooHDA.kext. I read on internet changing the iGain and iMix in the .plist to zero, but this didn't work for me.
  19. Baasjebram

    Sound suddenly gets distort today (ALC1150)

    I got the same problem with my X99-UD3 motherboard. It has something to do with the .plist in the VooDooHDA.kext. I tried to set the iGain and iMix to zero, but this didn't help. Did you already found a solution? EDIT (SOLVED): Never mind, I already solved my problem by installing SSDT.aml...
  20. Baasjebram

    Yosemite Audio Crackle ALC 1150

    Did you already found a solution? I'm having the same problem here with my X99-UD3 motherboard.
Top