Search results

Loading Google Results...
  1. mr.abdolian

    BCM94350ZAE/DW1820A only 802.11n wifi and no bluetooth devices

    Hi there... I have the same BCM94350ZAE card and I got it working before... but the main problem I have with this card is that it causes my system to crash/freeze/kernel panic many times before it successfully boots up... I'm on Mojave & I'm using the older Yosemite IO80211Family.kext... Do you...
  2. mr.abdolian

    Install Dell DW1820A (Broadcom BCM94350ZAE)...

    Hey everyone. I’ve been searching for BCM94352Z or BCM943602BAED in my city but couldn’t find them. Just found a used BCM94350ZAE in a repair shop! But didn’t buy because of reported and known problems... Now I see this post and wonder if you guys recommend buying it? I’m searching more for...
  3. mr.abdolian

    [Guide] Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    Yes I always use "nv_disable" flag. Finally I could get it to work (!) by changing the SMBIOS to MacBookPro13,3! (as mentioned in Model Name(s) in the second post and also Model(s) in the hackintool for Skylake 0x191B0000) So the framebuffer patch was OK, just didn't work on MacBookPro13,1 (My...
  4. mr.abdolian

    Lenovo ideapad 700 Intel HD 530 Graphics Problem

    I tested but It didn't work! I think that this patch method does not work for me at all! but I don't know why! Because I did everything according to the guide but still not able to boot successfully. What about the kexts? Do you use "IntelGraphicsDVMTFixup.kext" or not? Is it mandatory to get...
  5. mr.abdolian

    Lenovo ideapad 700 Intel HD 530 Graphics Problem

    Thanks. I realised that you're using "framebuffer-cursormem" for patching cursor... but in the guide here it says that it's only for Haswell... I'm wondering how this works for U! I'm gonna give it a test with "framebuffer-cursormem" instead of "framebuffer-fbmem" and see if it works.
  6. mr.abdolian

    [Guide] Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    I tried with "slide=0" but still no success booting. I found out that if I use "-igfxnohdmi", It passes this step (plus signs) but finally results in kernel panic. Another question: In the first post guide it says to remove "IntelGraphicsFixup.kext", but what about "IntelGraphicsDVMTFixup.kext"...
  7. mr.abdolian

    Lenovo ideapad 700 Intel HD 530 Graphics Problem

    Which version of macOS Mojave are you using? I downloaded the latest 10.14.3 full installer from mac app store and want to fresh install again. Can U please upload your working clover folder?
  8. mr.abdolian

    [Guide] Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    Thanks for ur reply. For option 1 what is "Above 4G Decoding"? I don't have this option in my BIOS setup. For the next questions: I should say that I didn't installed clover on my SSD disk yet (where Mojave is installed) and I'm booting from my flash memory and changing the clover config and...
  9. mr.abdolian

    Lenovo ideapad 700 Intel HD 530 Graphics Problem

    I tried the guide here for patching framebuffer with WhateverGreen, but had no luck. Tried with 19MB stolen and 9MB fbmem but it stuck at plus signs... Did anyone successfully patch intel HD530 mobile graphics with this method?
  10. mr.abdolian

    [Guide] Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    I also tried with 19MB stolen and 9MB fbmem (both with 0x19160000 & 0x0191b0000) but no luck (it stuck at boot). This graphic problem took me many hours of work without any success :'( I tried almost every possible way, but still no luck to get full graphics (QE/CI) to work. Can someone please...
  11. mr.abdolian

    [Guide] Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    Hi there. I'm trying to fix graphics for my fresh-installed macOS Mojave. I did everything according to the guide but get stuck at the first boot screen (stuck at the line with plus characters, see attachments). I have an Intel HD 530 with device-id: "0x191b" (from the system report of my...
  12. mr.abdolian

    Lenovo ideapad 700 Intel HD 530 Graphics Problem

    Hello @RehabMan First I should thank you for your guides & replies that helped us so much to get our hackintoshes up and running. Then I should say that I didn't find any thread related to my laptop (Lenovo ip700) in the Mojave Laptop Support, so I started a new thread. I installed macOS Mojave...
  13. mr.abdolian

    [Solved] UEFI clover boot option gone after BIOS update

    Life-saver! Thanks Sooo much!
  14. mr.abdolian

    [Guide] Lenovo IdeaPad/XiaoXin 700-15ISK

    I booted the installer successfully last night using a fake ig-platform-id (0x12345678)... Then I continued the install process and the macOS Mojave installed successfully on my external HDD (for testing first)... but It didn't boot to the installed macOS... It stops at a certain point at first...
  15. mr.abdolian

    [Guide] Lenovo IdeaPad/XiaoXin 700-15ISK

    I'm trying to boot the macOS Mojave installer... but it restarts the system at a certain point (kernel panic?)... I haven't checked the logs or anything yet... I just updated the kexts and want to try again... If the problem persists, I'll go through checking logs...
  16. mr.abdolian

    [Guide] Lenovo IdeaPad/XiaoXin 700-15ISK

    Because I had made a working macOS High Sierra Installation stick before I send my laptop to the guarantee (in order to have a working installation stick if they erased my HDD), and 10.13.4 was the latest macOS version then! (And Yes! they've erased my entire HDD! and I have to fresh install...
  17. mr.abdolian

    [Guide] Lenovo IdeaPad/XiaoXin 700-15ISK

    Hi, May I ask how did you succeed to install 10.13.4 ?! I'm trying to fresh install this version but keep getting the error: "macOS could not be installed on your computer" ! I updated Clover EFI to the latest version and also updated all the kexts and drivers but still no luck to install...
  18. mr.abdolian

    [Guide] Lenovo IdeaPad/XiaoXin 700-15ISK

    @soto2080 and @RehabMan Thank U guys a million... HDMI is working very well. Tonight I realised that the 3.5mm headphone jack won't work correctly, unclear sound as it was on 10.12 before the fix. CodecCommander.kext is installed in /S/L/E and System didn't go on sleep. @soto2080, Do u have the...
  19. mr.abdolian

    [Guide] Lenovo IdeaPad/XiaoXin 700-15ISK

    Thanks for your answer. I found the problem. It was "EasyKext Pro" fault! I used EasyKext to install the kext file and it installed the kext in /L/E (although I selected "/S/L/E" !!!). I reinstalled the kext in /S/L/E and it worked! I also prefer not to use wifi dongle (because of it's...
  20. mr.abdolian

    [Guide] Lenovo IdeaPad/XiaoXin 700-15ISK

    Hi @soto2080 and @RehabMan, thanks for the HDMI fix, My work really depends on that. I will follow the steps as soon as I can. But at the mean time I'm trying to get my (Tenda W311MI) USB Wifi Dongle working. (I didn't change my wireless card because my laptop is under warranty at this time and...
Top