Search results

Loading Google Results...
  1. wladdych

    LG UltraFine 5K Build

    I've tried 27MD5KA and 27MD5KL (this is the latest revision) - and both works only from warm boot (with Titan Ridge card, currently I've waiting for Alpine Ridge to try).
  2. wladdych

    LG UltraFine 4K monitor with Vega64 GPU

    For those, who want to use ultrafine 4k with hackintosh: I've bought used Ultrafine 4k and tried to connect it to my asus x299-based system (i have flashed titan ridge and thunderbolt 3 is working for me in catalina), but it didn't turned on and i didn't see it in system properties ->...
  3. wladdych

    LG UltraFine 5K Build

    if you want full functionality (including webcam and speakers) - you need to flash your thunderbolt controller with apple-compatible firmware. you can find instructions on this forum.
  4. wladdych

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I have total three 5K monitors connected - one LG 5K and two Planar IX2790 (DisplayPort 1.4). So I don't need ghost display emulator. I've tried to talk with LG support in order to get firmware update, but no luck at this moment.
  5. wladdych

    Solved > AMD Radeon RX5700 or 5700XT

    I've sold this card and returned to old vega64. May be with Big Sur release situation will change. Seems that current video driver is buggy.
  6. wladdych

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I've flashed titan ridge in order to solve problem with lg 5k monitor - it didn't turn on after cold boot - i need to re-plug thunderbolt connector in order to get it turn on (after this it works correctly even if i reboot system). it's annoying to re-plug this connector every day. after titan...
  7. wladdych

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    thank you! it works! i've read 'keep as is' and didn't changed first jumper position.
  8. wladdych

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    yes, i've correctly installed jumpers and checked few times wiring to the soic8 clip. do you have any photo with wires connected from arceli to soic8 clip ? (i wanna see how pins from arceli connected to soic8, maybe i wrongly interpreted instruction with pinout?) edit: i've attached photos...
  9. wladdych

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Is anyone here tried to flash titan ridge with arceli ch341a programmer ? manual, posted here, states, that after connecting programmer to usb port red led must turn on (not blue led). but in my case - blue led always turned on and i cannot use programmer with flashrom. i can't find information...
  10. wladdych

    AMD Radeon Navi GPU

    I tried MacPro7,1 + WD + agdpmod=pikera and three monitors work. But with cursor lags. Try adding pikera mod.
  11. wladdych

    AMD Radeon Navi GPU

    Tried to move from Vega64 to Radeon PRO W5500 (navi). Catalina boots only with WEG with agdpmod=pikera. Without WEG system crashes during boot, without pikera mod i see just blank screen after boot. With W5500 cursor freezes every two seconds for a ~1/10s, which is very annoying. Yesterday i've...
  12. wladdych

    X299 Big Sur Support

    just finished experimenting with efi from your post first i’ve booted already installed catalina - cursor is lagging and system not booting without whatevergreen+pikera next step - i’ve installed latest big sur the same situation - cursor is lagging and big sur didn’t start without...
  13. wladdych

    X299 Big Sur Support

    Just flashed 3202 firmware for ws sage, and seems that they didn't fixed MSR unlocking. I still need to use SSDT-X299-CascadeLakeFix.aml. Tried to boot without him, but kernel hanged during boot. Even enabling OC's AppleCpuPmCfgLock & AppleXcpmCfgLock didn't helped.
  14. wladdych

    X299 Big Sur Support

    Is there are any ready to use EFI's for asus x299 sage ?
  15. wladdych

    X299 Big Sur Support

    If i boot with whatevergreen but without pikera - i see blank black screen, as most people with navi cards. Only with pikera video output works correctly.
  16. wladdych

    X299 Big Sur Support

    Problem not with USB, because i've swapped GPU with my old Vega64 and problem disappeared. With W5500 video in browser playing smoothly without any freezes. Problem is only with cursor. BTW Without Whatevergreen system crashes on start. I can boot only with agdpmod=pikera. May be it's...
  17. wladdych

    X299 Big Sur Support

    I'm using magic trackpad 2 connected with usb. It's work perfectly with VEGA64. I'm using MacPro 7,1 SMBIOS (but also tried iMacPro1,1 but this not resolved cursor problems). PS. Sorry i've maked post to wrong forum. I'm using latest Catalina, not a Big Sur.
  18. wladdych

    X299 Big Sur Support

    Spent two days trying to setup AMD Radeon PRO W5500 videocard (unsuccessfully). It works, but performance is poor compared to vega 64 (visible on os x interface effects), but the biggest problem is that cursor freezes for a 1/10s every two seconds. It's really annoying.
  19. wladdych

    Solved > AMD Radeon RX5700 or 5700XT

    Didn't see anything related to GPU/AMD in logs.
  20. wladdych

    Solved > AMD Radeon RX5700 or 5700XT

    Have anyone solved problem with cursor lagging every two seconds ? I have AMD RadeonPro W5500 (which is navi-based). It have the same problems which 5700 XT have.
Top