Search results

Loading Google Results...
  1. baby007

    samsung 850 evo 120G SSD el captian install

    What type of requirement are you talking about? If you mean TRIM, you can enable it after installation
  2. baby007

    Enable CUDA NVIDIA 970 Adobe Premiere / AE

    This thread may help? http://www.tonymacx86.com/graphics/102438-adobe-premiere-cc-enable-cuda.html
  3. baby007

    Clover Guide:Yosemite 10.10.02 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTX 960

    I finally resolve the issue by changing my SMBIOS back to 14,1 (I change to 15,1 to match with the CPU 4790K). 10.10.3 is working without any noticeable issue right now.
  4. baby007

    Clover Guide:Yosemite 10.10.02 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTX 960

    My issue is similar to this:http://www.tonymacx86.com/graphics/161439-gtx-970-black-screen-after-nvidia-346-01-02f01-4.html#post1026314 And I tried the method above but no thing changes. Also, right before the screen goes black, I saw this line: "Geforesensors: Still waiting for acclerator to...
  5. baby007

    Clover Guide:Yosemite 10.10.02 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTX 960

    10.10.2 was running fine. I just want to test 10.10.3 so I do a fresh installation using the same method but it just boots to black screen with no signal to monitor. It happens like this with 10.10.2 but I was able to resolve using GraphicsEnabler=Yes . Using the same flag doesn't make any...
  6. baby007

    Second Monitor Doesn't Display after 10.10.3 Update

    Hi all, I just updated to 10.10.3 today. Everything went OK except for my 2nd monitor in my dual monitor setup. there is no signal to that monitor. It works on my Windows 8 HDD so I think it is due to the update. Any one has any idea about this? Thanks
  7. baby007

    Help! MSI H97 Gaming 3 can't use clover to boot.

    So you just reinstall unibeast and this happens? When did it happen? During installation process or during post installation? Do you see this error in the last installation (the one you said you need to use the USB to boot)?
  8. baby007

    Help! MSI H97 Gaming 3 can't use clover to boot.

    Sure. Just reply if having trouble. I will try my best to help Good luck
  9. baby007

    Help! MSI H97 Gaming 3 can't use clover to boot.

    Oh and by the way, if you have to use USB to boot in unibeast, I think something's wrong with your post installation. Multibeast will make your HDD bootable
  10. baby007

    Help! MSI H97 Gaming 3 can't use clover to boot.

    Have you tried without the external graphic?
  11. baby007

    Help! MSI H97 Gaming 3 can't use clover to boot.

    Did you follow tony's clover guide closely and word by word ? If not, I suggest you do that.
  12. baby007

    MSI 9 Series Motherboards - OS X Setup and Configuration

    Which installation method are you using? Unibeast or Clover?
  13. baby007

    Clover Guide:Yosemite 10.10.02 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTX 960

    Hi, glad to hear from you. Hope things go well over there. Sorry but I am not quite understand what you mean by resetting? I am not sure if those files are in the right location or not but my build "seems" to be ok. Of the 8 USB 3 ports in the back, there are some weirdness with 2 ports...
  14. baby007

    Clover Guide:Yosemite 10.10.02 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTX 960

    I will remove the file. I left it there because in tony's guide, he did't mention about it in post installation. Will report back if having any issue. Thanks Edit: Should we have any file in folder "drivers32UEFI" by the way? I now have FSInject-64.efi, HFSPlus.efi, OSXAptioFixDrv-64.efi,and...
  15. baby007

    (Success) ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast

    Thanks Tyler. I have read and posted a reply under your clover guide. Please take a look if you dont mind. ;)
  16. baby007

    Clover Guide:Yosemite 10.10.02 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTX 960

    Thank you so much for the Clover update I just want to confirm some points: 1/ In creating the USB, we select only EmuVariableUefi-64, OsxAptioFixDrv-64, and PartitionDxe-64 in section Drivers64UEFI right? 2/ We create the USB exactly like this right? Then when we get in the OS, we use this...
  17. baby007

    (Success) ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast

    (Success)ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast Cant wait for the clover guide :clap:
  18. baby007

    (Success) ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast

    (Success)ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast Thank you for the reminder. I just updated it. In XHCI setting in my BIOS, there is only Enable and Disable. There's no Auto. So I chose Enable.
  19. baby007

    (Success) ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast

    (Success)ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast Thanks all for your help. So I have finally figured out what causes the shutdown issue. It is the GenericUSBXHCI kext which I installed. Removing it solves the problem. But do I need that kext by...
  20. baby007

    (Success) ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast

    (Success)ReWrite: Yosemite 10.10.2 MSI Z97 Gaming 7 | i5-4460 | Asus Strix GTS 960: Silent Beast Edit: I also have a problem when restart/shutdown.It happens with both Unibeast and Clover. Whenever I shutdown/restart in OSX, the OS "seems" to exit and my monitor gets turned off. The strange...
Top