Search results

Loading Google Results...
  1. indaqub

    Nvidia 1050 on Mojave Public Beta

    Do got hardware acceleration? Or did you simply patch the web driver, so that you can see it in your system info.
  2. indaqub

    [Guide] Clover UEFI - Asus N550JK-DS71T Intel HD4600 Yosemite 10.10.3

    How did you get Keyboard Backlight to work?
  3. indaqub

    [Update] Sierra 12.1 - Skylake GA-H170N-WIFI / HD530

    updated to 10.12.2 too but handoff still not working correctly. Sign shows up but no data transferred.
  4. indaqub

    [Update] Sierra on the Skylake H170N-WIFI

    Try to install the needed kexts again after upgrade to sierra. And don't forget to apply the patch mentioned by naegerter. This helped me
  5. indaqub

    [Guide] El Capitan on the Intel Broadwell NUC

    Now I can confirm that everything works on my NUC5i5MYHE, but I think the Appendix B of the guide at "fix Dual Boot" it should be more obvious that I had to rename CLOVERX64.efi to bootmgfw.efi That would have save me couple of hours in searching. Nonetheless great guide!
  6. indaqub

    [Guide] El Capitan on the Intel Broadwell NUC

    you are my hero!!! Thanks mate
  7. indaqub

    [Guide] El Capitan on the Intel Broadwell NUC

    Great Guide @ammulder! But I still have a Problem at Dual Boot. I followed your instructions carefully step by step, but when I copy CLOVERX64.efi to EFI/Microsoft/Boot/ and rename bootmgfw.efi to bootmgfw-orig.efi there is no more any bootable device. The exact Problem is, that I get "A...
  8. indaqub

    [Guide] Z/H97N-WIFI with Nvidia Graphics using Clover UEFI Hotpatch

    I meant how to speed up the boot time after clover, when the apple logo shows off
  9. indaqub

    [Guide] Z/H97N-WIFI with Nvidia Graphics using Clover UEFI Hotpatch

    Thank you VioletDragon! This worked for me with a GTX 970. How long does it take you to boot? Is there a way to boot faster after clover screen?
  10. indaqub

    [GUIDE]El Capitan 10.11.2 On MSI Z170A Gaming M7, I7 6700K, GTX970

    If you didn't find it already, you should discover your bios more precisely. You can find it in the integrated graphic section. Somewhere you can see 64M (Standard). There you have to set it up to 128M
  11. indaqub

    Initial El Capitan Install Boot Failure

    Settings/Advanced/Integrated Graphics Configuration/ Integrated Graphics Share Memory -> 64M to 128M But i installed the Graphiccard (GTX960) after complete El Capitan Install.
  12. indaqub

    [GUIDE]El Capitan 10.11.2 On MSI Z170A Gaming M7, I7 6700K, GTX970

    Big Problem here! Same Mainboard and Processor. Followed your guide really carefully and used unibeast 6.2 as 6.1.1 is no more available on tonymacx. The Link to the preconfigured config.plist for skylake is also no more online. Therefore i used the config.plist from...
  13. indaqub

    Initial El Capitan Install Boot Failure

    Same Problem here with MSI Z170A Gaming M7 :-/ I will Tell you if i find a Solution. At the Moment I tried a lot of different approaches but every Time the Same error... Also Tried the Same things as evandawg95. UPDATE: Changing in the BIOS Setting 64MB to 128mb solved the Problem for me. Hope...
  14. indaqub

    HP Z400 running El Capitan

    Thank for that hint, but following the exact guide from that link, i got the following panic: Does anyone have an idea?
  15. indaqub

    Hp z400

    Did you find a solution?
  16. indaqub

    HP Z400 running El Capitan

    Could you give us some further information about that?
  17. indaqub

    HP Z400 Clover Install

    Did you find any way to use clover for installation?
  18. indaqub

    Sebinouse's Build : CustoMacMini 2014 - Intel NUC Haswell i5-4250U - El Capitan

    At the very first i want to thank you Sebinouse for this great guide and for your effort! My problem at the moment is that my wifi is not working. I have the exact same hardware (also the Azurewave AW-CE123). I read almost every post in this thread and tried some approaches mentioned by other...
  19. indaqub

    [Help] - Kernel Panic trying to boot El Capitan

    Removing USBInjectAll.kext leads to "still waiting for root device" problem. So you mean i should connect my HDD to another PC and install clover on that HDD? Did I understand that right? thanks for your patience rehabman!
Top