Search results

Loading Google Results...
  1. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Ok I understand now, communication problems ahah no big deal :) I'm off the computer now, I will try that next week, I keep you updated ! Thanks for your time again
  2. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I'm putting back all my previous messages so you can have a clear view of my situation : Informations I have to provide : - I‘m using the last version of OpenCore Configurator (2.14.0.0) - I deleted all the kext in /Library/Extensions/, used Kext Utility to rebuild, but then I had problems that...
  3. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks but that was subsidiary, and it is probably related to the removal of all the kext in L/E/ My main issue is that I cannot boot with OC, you asked me to send screenshots of my L/E/, CLOVER and OC folders to find why, they are joint in my post here...
  4. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I also realise that my wifi is now very very slow when my hackintosh wake from sleep, which was never happening before, is this because I deleted many kext from the /Library/Extensions and didn't put them in the CLOVER/kexts/Other folder ? I also have my Ethernet ports that are not working...
  5. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I removed everything for privacy reason, but, when I was trying, I did copy all the information from hackintool like said in the tutorial.
  6. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hello, today I got the motivation to switch from Clover to OpenCore, but I’m running into issues that I can’t manage to solve since 4 hours... Informations I have to provide : - I‘m using the last version of OpenCore Configurator (2.14.0.0) - I deleted all the kext in /Library/Extensions/, used...
  7. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hello ! I’m having a very strange issue since I restarted my hackintosh, and it is happening on both my clone backup drive and my main drive... I could boot once in my clone backup drive but now it doesn’t work anymore, I’m trying all the partitions and the same error happens. I just updated the...
  8. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks I'll try that, I also bought a SSD, can I make a bootable backup from the bootable HDD backup with CCC using my macbook pro ? What is it with this whole MSR 0xE2 thingy ? I never unlocked it, my running hackintosh on 10.15.2 is running with FwRuntimeServices if I remember well. Shouldn't...
  9. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Okay, problems had to arise :banghead: Yesterday I did a CCC bootable backup, but on my spare HDD (not SSD) that I had. Everything went well, EFI was copied etc. I am still on Catalina 10.15.2 (I had to change the name of my internal disk to Catalina, it was still Mojave from before, I also...
  10. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Ohh that's cool, but SSD is a must have I guess ?
  11. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ I'll do the bootable backup as soon as I have received the 1tb SSD drive as I saw it needs to match my internal drive capacity so probably next week. Hackintosh is still running smooth so no rush for updating ! Do you have links where I can make my own opinion on advantage of switching...
  12. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ Thanks for the quick reply !! Should I update the kext or other things before doing the upgrade ?
  13. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hello everybody! I was away from my hackintosh since November, and I'm still running in Catalina 15.2! I am quite lost since that time, and, if you could maybe help me, towards the best procedure to update until the Catalina 15.5? And what about OpenCore? Is it easy to switch from clover to that...
  14. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I did the update without looking before if it was safe, and when I got that black screen after the instal I got scared. For the people who are in the same situation, the solution is easy ! When you are at the clover menu after starting your computer, go in the config and add this to the boot...
  15. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I have OsxAptioFix3Drv.efi not AptioMemoryFix sorry, should I keep EmuVariableUefi then or should I delete it ? What are the rc scripts ? Thanks for your help anyway !!! EDIT : Seems that I lost sidecar working, it says "no device" I unlogged from iCloud with my hackintosh and log again and...
  16. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I deleted the file and tried to reboot but now I have the prohibited sign mmh, is it because I didnt switched back to Aptio free2000 ? What is stored in this nvram.plist ? EDIT : Ok now thats sux, I also have the prohibited sign when I'm booting from my USB install key I did the shortcut on...
  17. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Ah ! I see a nvram.plist at the very top level folder my bad. I'm using AptioMemoryFix. I didnt move the wifi/BT card since the beginning.
  18. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I dont see any nvram.plist file. I have a EmuVariableUefi installed. Just rebooted and.... Same story... its writing "Connecting ..." with the spinning wheel for 20 seconds and then it says "Connection failed"....
  19. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Here it is @CaseySJ : The keyboard and trackpad that are paired are actually connected with a cable to the computer. If I try to disconnect the cable and use only bluetooth, same issue, cant connect.
  20. Mattioo

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hello everyone, I have a smooth system working on Catalina with a vega 64. Everything was working fine but since a few days I have a weird bluetooth behaving. Last week I had changed my Mojave disk name to Catalina, and I had my Bluetooth broken, with this icon . When I was trying to connect...
Top