Search results

Loading Google Results...
  1. manazmija

    Sierra help - USB not working after multibeast driver installation STUCK

    Ok, I will do the post installation like you said. Thanks in advance
  2. manazmija

    Sierra help - USB not working after multibeast driver installation STUCK

    Ok, but how can I install audio for my motherboard? I need Realtek® ALC887.
  3. manazmija

    Sierra help - USB not working after multibeast driver installation STUCK

    I did exactly as you said. My boot key is F8, I booted with USB, then when in Clover I choose boot from HDD. Apple logo quickly loads, I get to the login screen and once again mouse and keyboard is not working.
  4. manazmija

    Sierra help - USB not working after multibeast driver installation STUCK

    Maybe I'm missing something. If I try to boot from USB then it will go once again to the whole installation process, right?
  5. manazmija

    Sierra help - USB not working after multibeast driver installation STUCK

    Ok, this is what I did. My first boot device is selected to USB Flash drive. When I get to clover menu I used Boot from HDD. Everything loads but once again can't move mouse or keyboard.
  6. manazmija

    Sierra help - USB not working after multibeast driver installation STUCK

    I did a clean Sierra install on my asus h310 k Prime, i5 8400 and r9 270x. Everything went great. In post installation I used Multibeast for Sierra and installed clover and drivers. After rebooting the system mouse and keyboard are not working. I am stuck at the login screen. I already tried a...
  7. manazmija

    Stuck at the beginning of installation! Coffee Lake help

    After many hours spent I finally managed to get into installation, I used second USB flash drive 2.0. Now, I have new problem. During the installation everything freezes on approximately 2 minutes remaining. I tried a couple times and every time the freeze is at the same point. I can't move...
  8. manazmija

    Stuck at the beginning of installation! Coffee Lake help

    Hmm, my bad. Didn't saw "still waiting for root device". I already tried all the USB ports, 2.0 and 3.0, every time the same thing. Ok, I will follow your latest instructions and get back to post progress. Thanks for your help so far.
  9. manazmija

    Stuck at the beginning of installation! Coffee Lake help

    And just wanted to show you how everything is glitching after line "apfs_module_start:1277"
  10. manazmija

    Stuck at the beginning of installation! Coffee Lake help

    Yes I have. Here it is. I don't know what is the problem. Help?
  11. manazmija

    Stuck at the beginning of installation! Coffee Lake help

    The Prohibitory symbol appears exactly after the point of the image I posted. There is no "still waiting for root device" or anything else.
  12. manazmija

    Stuck at the beginning of installation! Coffee Lake help

    Hello, I am trying to install High Sierra on my configuration. I have i5 8400, Asus H310 k Prime and r9 270x. The installation starts and very quickly stops at this point(Check the image). After that the screen starts glitching and I get a 'banned' logo(you know, like no smoking logo). Can...
Top