Search results

Loading Google Results...
  1. originalmagneto

    New Clover Release v5.1 r5123 - Big Sur Support

    Have the same problem, when I try to update my Clover 5120 to 5125 :/ Cannot boot.
  2. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Hmm, how do I check that and what can be done about it? I assume, I need to install Windows to access the GPU BIOS update/editing functions?
  3. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Sadly, its not working on my build :/ wonder where the problem might be...
  4. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    I think this solution does not apply for Vega 56/64 hardware. @mattystonnie tried on my config but we never managed to get it going :/
  5. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    You have a similar setup to mine (I have Vega 56 and Kabylake instead of Skylake), but I cannot get the SSDT working (improving performance), even @mattystonnie tried and could not get it working. Please, could you share your EFI folder from the Catalina setup?
  6. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    I got these panics (using Adobe Lightroom) when I tried the RB kext with VGTab fan control kext (or without).
  7. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Thanks for the effort man, really appreciate it. However, no change on my side. Tried Sidecar, not working (even with a cable), GB scores are practically the same (53k on OpenCL/Metal, nowhere near as good as when I tried the RB kext). It seems as if the .aml patched files are not bein applied...
  8. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Thanks! Could you take a look at the numbers too? No changes for me even when I used your EFI + modified kext.
  9. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    That did not restore Sidecar unfortunately :/
  10. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Reporting no change in GB scores after implementing your EFI and disabling iGPU in BIOS. Attaching the new ioreg as requested. Hope we can find the culprit... Edit: Btw., lost Sidecar. I can "connect", but there is a black screen shown on the iPad...
  11. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Thank you very much for your response @lightmanrt ... Hmm, still no success, or only very minor steps. Went from 48k to 51k on OpenCL/Metal (approx.). The boost with RB was much more significant, but the noise from the fans was bothering me. Even with VGTab, I experienced issues with Lightroom...
  12. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    I have bit of a different config than yours, but I’d be interested in your EFI. I was trying to use this method before without any effect. Could you send me your whole EFI with your kexts, ssdt Placements and config.plist? Thanks
  13. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Please, could you share your EFI config and SSDT on how you achieved that? On my Vega 56 (Sapphire) I only get 48-49k in GB5 :/
  14. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Hi @yellocab Could you take a look at my config and suggest a procedure? I tried the one that is described here (with dummy kext + ssdt table) but no success. I tried the RB kext, that worked, but fans were spinning all the time at max. I think I might have implemented something in a wrong way...
  15. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Yes, always at max.
  16. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Tried it too, it worked and increased my numbers slightly (48k vs 60k), but the fans were spinning the whole time (Sapphire Radeon Vega 56). How did you solve this? thanks
  17. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    Thanks! What did you change/add/remove? I edited my config.plist (the PEGP to EGP0...), added the patched SSDT and added the kext to the Other folder in EFI (as was instructed), that did not have any effect on the results in GB5. Should I try the EFI you sent?
  18. originalmagneto

    AMD Radeon Performance Enhanced SSDT

    @mattystonnie Hi, man, I have a Vega 56 running on my hack and I get Metal scores of 48k in GB5 :/ Do you thing I can try your method on my config, using the Vega64 files posted here? Thanks for any help.
  19. originalmagneto

    AMD Radeon Navi GPU

    Hi mate, try the bootarg “igfxonln=1“
  20. originalmagneto

    [GUIDE/Workaround] Using Intel HD530 with Dual Monitors

    So, @acidanthera just released the new build of Whatevergreen 1.3.8 and going through the bootarg, I see some mildly interesting parts... Added igfxfw=2 boot argument and igfxfw IGPU property to load Apple GuC firmware Added igfxpavp=1 boot argument (and igfxpavp property) to force enable PAVP...
Top