Search results

Loading Google Results...
  1. aldo.riese

    What mobo to buy to re-use my TWO XEON 5645 and 12 RAM modules

    Hi, I have a hackintosh that is 6 years old, based on a EVGA SR2 Classified with two Xeon 5645 @2.4GHz, Intel 1366 socket and 12 * 4GB RAM. (sorry it's 12 modules, not 8 like the title says) I am having a few problems with the motherboard, so I thought I'd buy a new one, or find a more modern...
  2. aldo.riese

    AMD RX580 - 3rd monitor is black in High Sierra

    Hi, it's a big maddening. I'm on 10.13.3, with RX580, everything is fantastic, fast, smooth, I can work with both my monitors connected to the DP ports of the RX580, but the TV connected to one of the two HDMI ports is black. When the TV gets no signal, it's blue, so it's getting 'something'...
  3. aldo.riese

    AMD RX 580 - both monitors ok but TV stays black on High Sierra

    Hi, I had a GT740 to drive two monitors and a TV, it was fine but a bit slow at times, so I purchased an Rx 580 DUAL, and all is fine on both monitors, no more delays or 'glitches' from a non Apple-designed NVIDIA driver BUT the screen of my TV remains totally black. I did some tests. First I...
  4. aldo.riese

    AMD Rx Vega: fan not turning, no dual monitor, crashes when monitor is added or removed

    I was so excited to plug my new Rx Vega 56 and see it work OOB... but my second and third monitors stayed black. I tried all the outputs on my main monitor and they work, so it's a software problem, and I can't solve it. If I add a monitor or withdraw one, OSX freezes and I must reset the...
  5. aldo.riese

    [SOLVED] Sata drives not loading, AppleTyMCEDriver, AppleIntelCPUPowerManagement problems

    Hi, this is my first post, so forgive me if I do not respect some code of conduct, but I wanted to share this after 2 weeks of trying to solve the problems many of us have: - SATA drives are not mounted during boot, or, even more frustrating, sometimes yes, sometimes no - AppleTyMCEDriver.kext...
  6. aldo.riese

    [Solved] Only 2 of my 4 hard drives are loaded !!??

    This one is a wallbanger ... I just upgraded to Sierra, from Yosemite.. ALL is fine, even my Nvidia card etc... BUT ... during boot, I can see that only my SSD (where Sierra is installed) and my Time Machine hard disks are mounted although there's two other hard drives. It's been like that...
Top