Search results

Loading Google Results...
  1. regi

    Do I need to installed Graphics card drivers if I ran MultiBeast?

    Thank-you so much for your detailed explaination. It really helped. I was starting to lose faith in this board as I posted a couple of other questions but nobody had replied after 4-5 days.. I will investigate the 'GraphicsEnabler=No' option now as my Final Cut Pro crashes immediately I try...
  2. regi

    Do I need to installed Graphics card drivers if I ran MultiBeast?

    Great, thank-you for taking time to write this :)
  3. regi

    Final Cut Pro X 10.1.1 freezes - Graphic card EVGA GTX 760 ?

    Hi guys, I ran unibeast and multibeast and that is all. I didnt really change any settings, just follow one of the tutorials. Mac seems to work ok, but when I downloaded FCP X 10.1.1 (legally, I bought it) it loads but as soon as I create a project and try and copy and paste clips to the...
  4. regi

    Do I need to installed Graphics card drivers if I ran MultiBeast?

    anybody?! I know it is probably a really silly question, just I read thro several articles here and it hasnt mentioned installing drivers that came with grfx card, but surely I will need to? if anyone can point me in the right direction it would be very much appreciated Thank-you kindly
  5. regi

    INTERNET STOPPED WORKING - Ethernet Greyed out after running MultiBeast GA Z87N-WIFI

    [Solved] INTERNET STOPPED WORKING - Ethernet Greyed out after running MultiBeast GA Z87N-WIFI WORKING! I'm new to all this, I was a bit disappointed nobody had replied with a solution.. perhaps it was too much of a beginner question, but I kept playing around with it, incase anyone has the...
  6. regi

    Do I need to installed Graphics card drivers if I ran MultiBeast?

    Hi guys, I'm really new to this, I am a bit confused. Yesterday I build my first Hackintosh. It seems to work fine (except ethernet port won't work) I notice my Geforce GTX 760 Graphics card came with a disk of drivers. Do I still need to install these drivers ? I thought MultiBeast did...
  7. regi

    INTERNET STOPPED WORKING - Ethernet Greyed out after running MultiBeast GA Z87N-WIFI

    Hey guys, thanks for clicking on this..! This is my first Hackintosh build and I'm having some problems. The ethernet cable was working and I could get internet, then I installed multibeast and the ethernet stopped working. I get a 'You ain't connected to internet' in Safari browser. When...
Top