Search results

Loading Google Results...
  1. syd3n

    [Solved] Mojave installation stuck at 2 minutes

    All good - I had to do all of the above to get past my issue! Used APFS instead of HFS+J Added EmuVariableUefi-64.efi in /EFI/CLOVER/drivers64UEFI Replaced AptioMemoryFix.efi with OsxAptioFixDrv3-64.efi in /EFI/CLOVER/drivers64UEFI And then I had to keep manually rebooting every time the...
  2. syd3n

    Solved > DisplayPort not working after Mojave Update

    thank you for this! worked perfectly for my build as well - I am using a Sapphire Radeon 580 GPU.
  3. syd3n

    [Solved] Mojave installation stuck at 2 minutes

    MrColo what actually worked? How did you resolve your issue? I am having a similar issue with my install - freezes with 2 minutes remaining.
  4. syd3n

    Surround sound (5.1) over HDMI on HD4000

    Sorry to waste your time toleda. Your suspicion was correct. The SAMSUNG is my TV. I had sound coming from my build to my TV via HDMI and then the TV itself has an optical-out that is connected to my 5.1 receiver. After you raised the question, I pulled out the manual for my TV and found that...
  5. syd3n

    Surround sound (5.1) over HDMI on HD4000

    No luck. 2 channel sound works but no 5.1. Here are the steps I followed: 1. Deleted existing DSDT.aml & org.chameleon.Boot.plist 2. Ran MultiBeast 5.4.1 and installed the Reaktek 892 driver and reboot 3. Verified that there is no audio over HDMI and reboot. 4. Selected boot option DSDT=Null...
  6. syd3n

    Surround sound (5.1) over HDMI on HD4000

    Thanks much for the response toleda! I actually did remove that device property injection but when I try to boot without it, the OS doesn't boot all the way thru and just stalls. I can try the entire process again and post what happens exactly though. How can I start over? If I try to patch...
  7. syd3n

    Surround sound (5.1) over HDMI on HD4000

    forgot to attach the DSDT.aml and IOReg files.
  8. syd3n

    Surround sound (5.1) over HDMI on HD4000

    My build is based around the following cpu/mobo combo and I am running 10.8.4 with all updates installed. Intel i5 3570K Gigabyte GA-Z77N-WIFI Audio over HDMI is working, BUT I can't figure out how to get surround sound to work. This is what Audio MIDI Setup shows: Notice that all...
  9. syd3n

    OS X 10.8.4 Update

    Article: OS X 10.8.4 Update same here...updated directly from app store on my GA-Z77N-WIFI and everything worked same as before. audio over hdmi works fine too. didn't have to do anything with multibeast.
  10. syd3n

    First hackintosh. Need some advice.

    Hi Xerox, I was wondering how your build went as I am planning on building my own using almost exactly the parts you used. Only thing different I was going to do was to use the Corsair 650 Modular PSU (TX 650M)...not sure how much of a problem it will be fitting that into the case vs what you...
Top