Search results

Loading Google Results...
  1. RuleBreaker01

    Asus X299 - Support

    I have the ASRock Titan Ridge TB card; is there a way to upgrade its bios? Last I looked it seems that with a flashed bios, thunderbolt was no longer working under mac. Is that true?
  2. RuleBreaker01

    Asus X299 - Support

    is that with Clover? I don't have a black screen issue; but this mac now hangs after 10 minutes of usage consistently. Best I got is 12 minutes uptime
  3. RuleBreaker01

    Asus X299 - Support

    Hi. It's been a while since I booted on 10.15 ; took a while to upgrade everything so it would boot again following a botched 10.15.5 upgrade. I upgraded all the kext in my clover partition, however i now get a regular hang after about 10 minutes uptime. Total freeze. I have the following kext...
  4. RuleBreaker01

    Asus X299 - Support

    My board was super stable with 128GB, I've been running it for 2 years without issue. I have always upgraded bios as they came out. The last one was end of December, which is I'm pretty sure when it started to become unstable. At the time I blame the weather and summer temperature, so I cleaned...
  5. RuleBreaker01

    Asus X299 - Support

    @izo1 i remember reading that you had issue with your x299 boards when loaded with 8x16GB ram. I've been having random crashes under load for quite a while. At first I thought it was to do with the CPU being heavily overclocked and now showing its age. But today I ran memtestx86 and I got...
  6. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    ok thanks. Does it matter which Revision of the Alpine Ridge? There is a Rev. 1 and a Rev. 2...
  7. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    ok. thanks for the information. For Alpine Ridge is it relevant if it‘s Revision 1 or 2 for the software solution?
  8. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thats great news. Is it every likely or possible that we see this status aswell for Titan Ridge users? Software inly adaptions for Thunderbolt bus?
  9. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    ok:)...It seems like model is fine...So them my input in device properties should be correct...do you have any other idea perhaps? Edit: Video Proc doesnt support AMD HW Acceleration at the moment...So not a problem, a missing feature...Was stated here: Video Proc no AMD support at the moment
  10. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    First i copied your device id for uhd from the 10.15.4 fresh install guide, now video proc doesnt stuck at full load when i ran hardware accelaration test, so i guess it helped...Good so far, thanks...On the other hand i tried to add de RX 580, that video proc recognises this hardware...But this...
  11. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I tested it again and the conerting via video proc is normally means the stuck of full load of the igpu happens only via the accelleration test, which is strange anyway. But is it correct that the amd gpu doesnt help converting? I mean Video Proc shows only Intel and CPU as ready for converting...
  12. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ Any Idea why my graphics load of igpu doesnt go down after the hardware acceleration test?
  13. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    hi, i realized that when i ran the acceleration test on video proc,the avg. gfx value jumps correctly to 1.2 ghz but it doesnt go down after. It stays on 1.2 ghz. When i send the machine to sleep after wake up theavg. gfx goes down to zero and when i rerun the acceleration testit goes up to 1.2...
  14. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Thanks for that information. I cant download the 4K video. Is there another way to test it? How should Hackintool look like in the VRAM tab? Could you show your's for the headless setup for SMBIOS 19.1?
  15. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    What does ioreg show when you search after igpu?
  16. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    you need to make sure that your igpu is set correctly. Check the guide from Casey going the extra mile. There itis explained how to setup your igpu correctly with hackintool as an example. I would recommend to set it up in a headless Config like smbios 19,1 is set up originally...
  17. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    why not to use a new Id‘s from Clover Configurator? New serial etc.
  18. RuleBreaker01

    Asus X299 - Support

    I replaced my Vega Frontier Edition with the Radeon 5700 2 months ago. It works better with my HP 5K screen ; about 30% of the time with the vega, after the screen went blank due to inactivity, it wouldn't restart properly, screen required a power cycle. This is no longer the case. Otherwise...
  19. RuleBreaker01

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I can confirm this. My Open CL score was worse with Radeonboost.kext and metal the same on geekbench 5. RX580 nitro+
Top