Search results

Loading Google Results...
  1. dirtwegy

    GA-Z87

    Ok, I'll give it a go, thanks.
  2. dirtwegy

    GA-Z87

    I'v brought up verbose and this is it......Can anyone tell me what's wrong?
  3. dirtwegy

    GA-Z87

    will do. It's been a long time since I booted in v or x mode I forgot how to. Some one tell me how?
  4. dirtwegy

    GA-Z87

    Hi, it started with me losing my CMOS, how it was corrupt I don't know, anyhow I finally got it working again. I then made a USB of El Captain and booted up, got an install on a new HD, great, put on multi beast as seen in the photo. Then restarted and all I get was apple logo, and this was...
  5. dirtwegy

    BIOS.

    Thank you so much, I just noticed today that I had mounted the El Captain wrongly I didn't partition the USB correctly, I forgot to partition the whole USB before hand, what a fool I'v been, but thanks cmn699 for being so helpful.
  6. dirtwegy

    BIOS.

    I have done.
  7. dirtwegy

    BIOS.

    I reset CMOS but still couldn't boot into El Captain, it showed clover with Mac but when I click on El Captain the screen went black. But thanks for trying to sort things out.
  8. dirtwegy

    BIOS.

    Righty o, I'll do it, thanks.
  9. dirtwegy

    BIOS.

    Well I did the bios as suggested, click save and exit, pc turn off then on but no signal I can't get anything, try again still nothing, swap to the windows hard drive still nothing, no signal, the mobo stops, showing 97.
  10. dirtwegy

    BIOS.

    Yes I had taken the photos with a phone and I see what I have to do in future, hold the picture button to the right. I will alter the bios as you described and see what happens, thanks.
  11. dirtwegy

    BIOS.

    Hi, they are both in UEFI mode, thanks. The usb installer was just made to try and get El Captain running.
  12. dirtwegy

    BIOS.

    Here are photos I feel something's wrong but I no not.
  13. dirtwegy

    BIOS.

    I manage to get the CMOS up after the gigabyte book showed a CMOS switch at the end of the board near the ram, I thought what the hell and switch it one way, then the other, after trying to get the CMOS again it work. I'll take pictures as you stated soon.
  14. dirtwegy

    BIOS.

    Well I finally got my CMOS to show at last, but now I load defaults and arrange setting, El Captain won't boot. So I put in USB to get El Captain to work, turn it on push F12 to choose what I need, it goes through to start up showing USB and El Captain, I choose El Captain the screen goes black...
  15. dirtwegy

    BIOS.

    Thank you I'll try that way then.
  16. dirtwegy

    BIOS.

    Well I switched of the pc at the plug and waited 20mins, then took the battery out for 15mins, plug it in powered it up, pushed down F12, but nothing, it went straight on to El Captain, have I done the right thing, thanks.
  17. dirtwegy

    BIOS.

    Thanks cmn699, it is good of you.
  18. dirtwegy

    BIOS.

    No I didn't, how do you do that, thanks.
  19. dirtwegy

    BIOS.

    Yes I'm sure your right, but the thing is the Bios menu won't come up, it's just a black screen there is no bios menu, thanks.
  20. dirtwegy

    BIOS.

    Hi! I'm hoping someone can help. I decided to load Mojave on a SSD, put in my USB UniBeast Installer and start the computer. When Gigabyte logo appeared, I press F12 to load optimum default, but the BIOS doesn't appear. Instead it goes to Clover saying loading install. So I press enter and the...
Top