Search results

Loading Google Results...
  1. antonio.clb

    HP Z620 No working USB3 Catalina 10.15.3 RehabMan's Method

    Hello Jeppe! Start with testing your VDA decoding capabilities with Hackintool and/or VideoProc to see if SMBIOS MacPro7,1 is needed. Integrated USB 3 is hopeless, I suggest to install a compatible USB 3.1 gen2 PCIe card. Let us know! AC
  2. antonio.clb

    ALC233 not working Lenovo m700 Tiny HDMI Audio Works

    Install latest LILU+AppleALC and select Layout ID 3. Let us know!
  3. antonio.clb

    HP Z620 No working USB3 Catalina 10.15.3 RehabMan's Method

    You mean that USB3 is still behaving like an "invisible USB2"? Unfortunately, I don't think this is something fixable due to TI USB3 not having proper drivers on macOS... I suggest to stick to USB2 for slow periperals (input devices) and buy an ASMEDIA ASM1142, ASM1543 USB 3.1 gen2 PCIe card...
  4. antonio.clb

    HP Z620 No working USB3 Catalina 10.15.3 RehabMan's Method

    Hello! Assuming your SMBIOS is MacPro6,1 and that your USB ports are renamed correctly (EUSB to EH01 and USBE to EH02), you can try the following combination: Latest USBInjectAll mXHCD from this package The attached SSDT-UIAC-ALL.aml (put it in EFI/CLOVER/ACPI/patched/) Let us know! EDIT...
  5. antonio.clb

    macOS High Sierra 10.13 Supplemental Update

    I confirm that using this MMilesMM's procedure, everything went well (no NVIDIA card on my Hackintosh). No need to select "macOS Install" on Clover reboot, update was like on a regular Mac. Thanks a lot!
Top