Search results

Loading Google Results...
  1. BillieJo

    GIGABYTE GA-Z270X-Designare with Mojave 10.14.6

    Has anyone else used this motherboard in their build?
  2. BillieJo

    FAILURE macOS Mojave Install on GA-Z270X-DESIGNARE

    Hi there. I'm starting a new thread as I've changed the macOS install from Sierra to Mojave. Following the UniBeast: Install macOS Mojave on Any Supported Intel-based PC guide is pretty straight ahead. I was able to create the bootable USB with suggested UniBeast and Multibeast apps. I can boot...
  3. BillieJo

    Pro Tools 12 & Sierra with Gigabyte Z390 Designare

    Hi all. I haven't posted in a few years. My GA-P75-D3 build is stable and runs wonderfully. That machine runs OSX 10.8.4 and Pro Tools 10HD4 (PCI) as well as PT 11HD Native without the Avid PCIe card via the onboard SPDIF output. It's a great tracking rig and mixing rig combined in one. It's...
  4. BillieJo

    Boot problems after new power supply

    Hi all! It's been a long while since I've been here. My Hack has been working trouble free for a long while until the other day. My Enermax PSU developed a problem and I had to replace it. You think this would be simple. Think again. Now I'm having two problems when booting. 1) boot0...
  5. BillieJo

    GA-P75-D3 / Pro Tools HD4 PCI / Successful Build

    Hello fellow Pro Tools HD users. After months of laboring over this build (should I or shouldn't I?) I can today (jinx?) say I have a very stable and successful HD4 PCI build. I DID NOT have to make any alterations to the heat sink as outlined in freddar's incredibility helpful video. You do...
  6. BillieJo

    New build GA-P75-D3 -i7-3770K - GeForce 9500 GT/ Sync Problems

    Hey guys and gals out there. I need some help. I started a new build today and I'm losing video sync after the boot screen. I've tried everything's I've read about but nothing short of shutting the machine down and unplugging/replugging the monitor restores video for me. I installed W8PRO on...
  7. BillieJo

    New build GA-P75-D3 -i7-3770K - GeForce 9500 GT/ Sync Problems

    Hey guys and gals out there. I need some help. I started a new build today and I'm losing video sync after the boot screen. I've tried everything's I've read about but nothing short of shutting the machine down and unplugging/replugging the monitor restores video for me. I installed W8PRO on...
  8. BillieJo

    No ML 10.8 support for GA-H55 USB3

    So I'm going to say OFFICiALLY that the GA-H55 USB3 MB does not support ML 10.8. I've spent close to 200 hours working on it and it's a NO GO. Those of you out there that have a nice solid 10.7 build stay with it. Do NOT upgrade.
  9. BillieJo

    A build is a build is a build.....

    I have to say after 3 years of reading here and getting the odd help from some of you out there, it stills seems like baby steps for me. I have a sucessful build which is very stable when not overclocked and can be erratic when I push it. That I completely understand.what I don't understand is...
  10. BillieJo

    Flashing screen and restart with ML 10.8.4

    Hi everyone. I've been having some difficulty with this ML install. As per usual it has taken me a few days to get it going but I think I'm almost there. Finally got the UniBeast USB built correctly. Managed to install ML 10.8.4 Used the latest version of Multibeast and a user DSDT from the...
  11. BillieJo

    [SOLVED] Unibeast installation failed :(

    I've been reading all the "Failure" posts here and I am also getting the same results. I am using my MBP running OS 10.7.5 and Unibeast 2.0.1 I am following thw instructions on the UniBeast: Install OS X Mountain Lion on Any Supported Intel-based PC page. I'm checking the ML 10.8. box...
  12. BillieJo

    No Keyboard or USB mouse control after Lion Multibeast upgrade

    Hi guys. There are so many threads about so many things related to this but there are no clear answers so I'm starting another one, hopeful for some answers to these particular problems. They may serve our fellow Hackmakers as well. Upgraded from OSX 10.6.8 to 10.7 yesterday. Everything...
  13. BillieJo

    Moving HDs over to new machine

    I'm starting a new build with a Jetway NAF93-Q77 MB. My current Hack based on a GA-H55-USB3 works perfectly. Question.... I will be installing an SSD on the mSata port as my main HD starting from scratch to install OSX 10.7.4. Can I use the already formatted SSD from my current machine as...
  14. BillieJo

    ProTools HD with the JetWay JNAF93-Q77

    Has anyone used this new MB and gotten a successful HD4 build? Thanks for your time.
  15. BillieJo

    Need help creating an iBoot disc for my OSX 10.6.6 machine

    Guy's I need some help here. My Hack is running fine but occasionally it stalls and or crashes. I have a clone of the main HD on the machine which I update from time to time. Since this crashing problem I have not updated the clone and I want to boot that clone as the main HD. I can't do that...
  16. BillieJo

    Overclocking Core i7-875k and Ram specs

    Hi all, I'm starting my build and I have a few questions about overclocking and memory. MB = Intel DH55HC Proscessor = Intel i7- 875k @ 2.93GHz Corsair H50 Water Cooler for i7 processor Ram Memory = DDR3 @ 1333MHz (this is the correct memory for this MB). Question... If I want to overclock to...
Top